Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti! Muhittin Korkmaz kimdir, neden öldü?

Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti! Muhittin Korkmaz kimdir, neden öldü?
0
54

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
unlu_oyuncu_muhittin_korkmaz_hayatini_kaybetti_muhittin_korkmaz_kimdir_neden_oldu_1606289653_5819.jpg

G.O.R.A.'da sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğiyla hafızalara kazınan oyuncu Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti.

G.O.R.A., A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 gibi filmlerde rol alan sinema ve tiyatro oyuncusu Muhittin Korkmaz, yakalandığı koronavirüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.

FAxNh_1606289601_6506.jpg

"KAPTAN LOGAR BİR CİSİM YAKLAŞIYOR EFENDİM"

Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminde ""Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğiyle seyircinin hafızasına kazınan Muhittin Korkmaz birçok tiyatro oyunu ve sinema filminde rol almıştı.

BGJtm_1606289635_2163.jpg

Can Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun."

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,880Kullanıcılar
kanturnana21Son üye
Üst Alt