Babil serisinde Eda karakterini canlandıracak olan oyuncu Parıltı Fettahoğlu, ana rolüyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. İşte, haberin ayrıntıları...
Ekranlarda savlı bir biçimde yayınlanacak seri olan Babil, güçlü oyuncu takımıyla geliyor. Babil'de ana rolüyle göreceğimiz Işık Fettahoğlu güçlü duruşuyla nispeten dikkatleri çekeceğe benziyor.
Halit Ergenç'in (İrfan) eşi rolünde oynayacak oyuncu Parıltı Fettahoğlu (Eda); tutkulu, entrikacı, pragmatik, âlâ bir ana, âlâ dost, tehlikeli düşman olarak tanımlanıyor. Halit Ergenç ise idealist, zeki, hassas, vicdanlı, karizmatik ve mütevazı bir peder olarak önümüze çıkıyor.
BEREN'E DESTEK VERDİ!
Içtimaî medyada takipçi sayısının dikkate ve kıymete alındığı vakitlerde, Beren Saat, "Son vakitlerde oyuncu alınacaksa öncelik olarak takipçi sayılarına bakılıyor" halinde mert bir itirafta bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde kızı Elisa ile Akmerkez'de objektiflere takılan oyuncu Nur Fettahoğlu'na Beren Saat'in lafı hakkında ne düşündüğü soruldu.
Bir zamanlar Aşkı Memnu serisinde Beren Saat'in kız kardeşi rolünde oynayan Fettahoğlu "Uzun üredir her şeyden uzak kaldım. Neye istinaden söyledi bilmiyorum lakin Beren söylediyse akıllıca söylemiştir” laflarıyla Beren'e destek verdi.
"YORGUNLUĞUN İÇİNDE KARİYER ARAYIŞINDAYDIM"
MAG mecmuasına şaşırtıcı açıklamalara konum veren Parıltı Fettahoğlu,"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi biçimde cevap veren oyuncu, Babil serisi için, "Senaryoyu okuduğum esnada çok yorgundum açıkçası. Tam da yorgunluğun içinde karakterin arayışı ve güçlü duruşu beni çok etkiledi" biçiminde konuştu.
"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi biçimde karşılık veren oyuncu,“Elbette. Velev kendimi biraz çokça ‘döverim’. Fakat işe yarıyor. Önceleri bu tenkit yıpratıcı olabiliyordu. Neredeyse Anka kuşu misali, içimde kendimi yakıyor, sonra küllerimden tekrar var etmeye çabalıyordum. Artık Nur’a daha yakınım, onunla savaşmak ve mütemadi savaş etmek mekanına ona hak verip onunla hareket ediyorum”dedi.
YATIRIM YAPIYOR!
Doğuş Grubu’na ilişkin D.ream şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Levent Veziroğlu'nun, yeni yılda New York'ta açılacak 6 milyar dolarlık devasa alışveriş merkezinin yöneticiliğini ele alacağı konuşuluyor. Veziroğlu'nun oyuncu eşi Nur Fettahoğlu, bu sayede New York'a belli başlı devirlerde ziyaretlerde bulunacak.
Veziroğlu, yılda 46 milyon kişinin ziyaret edeceği AVM’nin yeme-içme ve parti operasyonlarını üstlenecek.