Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü oyuncu Onur Buldu eşinden af diledi: Beni affedeceğini bildiğim için...

Ünlü oyuncu Onur Buldu eşinden af diledi: Beni affedeceğini bildiğim için...

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
unlu_oyuncu_onur_buldu_esinden_af_diledi_beni_affedecegini_bildigim_icin_1630244149_2059.jpg

Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncularından Onur Buldu, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Duygu Koz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Evlilik yıl dönümünü unutan Buldu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşinden af diledi.

Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan "Güldür Güldür Show" programında canlandırdığı tiplemelerle gönüllere taht kuran Onur Buldu, geçtiğimiz yıl Duygu Koz ile birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Evlilik yıl dönümünü unutan ünlü oyuncu, eşi Duygu Koz'dan özür diledi.

SVIHm_1630243845_6316.JPG

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftten Duygu Koz, evlilik yıl dönümünde eşiyle bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak altına "Birinci yılımız, o zaman dans" şeklinde not düştü.

9I6o6_1630243859_8709.jpg

Evlilik yıl dönümlerini hatırlamayan Onur Buldu, eşi Duygu Koz ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak eşinden af diledi. Buldu, yaptığı paylaşımın altında şu ifadeleri kullandı:

"Her ne kadar unutsam da, beni affedeceğini bildiğim için buradan yalakalık yapmak istedim sana karıcım. Birinci yılımız kutlu olsun"

upKTQ_1630243870_0861.JPG

858,509Konular
982,848Mesajlar
30,639Kullanıcılar
NinovaSon üye
Üst Alt