Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Oyuncu Reese Witherspoon NFT Dünyasına Adım Attı

Ünlü Oyuncu Reese Witherspoon NFT Dünyasına Adım Attı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
reese-witherspoon-nft.jpeg

Amerikalı Ünlü Oyuncu Reese Witherspoon birinci NFT’lerini satın aldığını tweet atarak duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pazartesi günü birinci NFT’lerini satın alan aktris Reese Witherspoon şu tweeti attı;

“İlk NFT’lerimi yeni aldım! Çok şey öğreniyorum. #NFT’lerle mükemmeller yaratan bayanlar hakkında bilgi sahibi olmayı çok isterim. Bana anlatın.”

Hangi NFT’leri satın aldığını açıklamayan ünlü oyuncu, Eylül ayının başında, birinci ETH‘sini satın aldığında da tweet atmıştı ve her iki durumda da tavsiye için direkt Twitter kripto topluluğuna seslendi.

Ethereum, NFT’lerde önde gelen blok zinciri platformudur ve 2021’in 3. çeyreğinde 10.67 milyar dolarlık ticaret hacmiyle son aylarda piyasa bedeli epey arttı.

Similar threads

Aktris Reese Witherspoon, Ethereum (ETH) ve şimdi de ilk NFT projelerini satın alarak kripto dünyasına adım atıyor. İkinci cephede, yakın zamanda NFT sahnesine derinden daldığını açıklayan başka bir ünlüden tavsiye alıyor: rapçi ve şovmen Snoop Dogg. Reese Witherspoon, NFT aldığını duyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Coinbase resmi girişini yaptığı için NFT’lerde büyük bir hafta yaşanıyor. Bu arada, teknoloji ve oyun alanında Epic Games geliştirmeleri de gündeme geldi. Ayrıca ViacomCBS, büyük medya markaları kataloğu için NFT’leri araştırıyor. Birazdan, haftanın en önemli NFT gelişmelerine ve daha fazlasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dünyanın en varlıklı aktrisi Bitcoin (BTC) yerine Ethereum‘u (ETH) seçti. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. “Legally Blonde” ve “Cruel Intentions” üzere hit sinemalarda rol alan Amerikalı aktris ve iş bayanı Reese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
NFT’ler konusunda heyecanlı olan başka bir eğlence yıldızımız var, sosyal medya platformları kriptoya yatırım yapmaya devam ediyor ve Elon Musk tarafından yeniden yayınlanan bir “meme” harika beş rakam verdi. Şimdi burada, Kriptokoin.com‘da NFT piyasasında neler yaşandığına göz atıyoruz. Geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
NFT’ler, kripto varlık sektörü içerisinde önemli bir konumda yer alıyor. Sanat dünyasından ünlü isimlerin bu dijital sanata yoğun bir ilgisinin olduğu aşikar. Paris Hilton, Katy Perry, Eminem gibi birçok ünlü isim, NFT dünyasına adım atarak kendi NFT’lerini yayınladı. NFT dünyasına katılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt