Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Reese Witherspoon'dan itiraf: Tacize uğradım susturdular!

Ünlü oyuncu Reese Witherspoon'dan itiraf: Tacize uğradım susturdular!
0
99

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
unlu_oyuncu_reese_witherspoondan_itiraf_tacize_ugradim_susturdular_1573116346_1936.jpeg

Romantik güldürü sinemalarında rol alan Hollywood oyuncu Reese Witherspoon, oyunculuğa yeni adım attığı sıralarda tacize uğradığını itiraf etti.

43 yaşındaki oyuncu Reese Witherspoon,yaptığı bir röportajında hayranlarını üzen açıklamalarda bulundu. Son vakitlerde yaşanan insanlık dışı taciz hadiselerinden kendisinin de maruz kaldığını açıklayan Witherspoon, yapımcılar tarafından susturulduğunu lisana getirdi.

c5ZGv_1573116636_2577.jpg

Başarılı oyuncuWitherspoon,“Kariyerimin başı 1992’de tacize uğradım. Yapımcılar sessiz kalmamı istedi. İş bulabilmemin koşulu susmamdı. Ve bu kariyerimdeki tek vaka değildi. Çok defa emsal cinsî taarruza uğradım” halinde üzücü bir açıklama yaptı.