Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Reese Witherspoon'dan itiraf: Tacize uğradım susturdular!

Ünlü oyuncu Reese Witherspoon'dan itiraf: Tacize uğradım susturdular!
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
unlu_oyuncu_reese_witherspoondan_itiraf_tacize_ugradim_susturdular_1573116346_1936.jpeg

Romantik komedi filmlerinde rol alan Hollywood oyuncu Reese Witherspoon, oyunculuğa yeni adım attığı sıralarda tacize uğradığını itiraf etti.

43 yaşındaki oyuncu Reese Witherspoon,yaptığı bir röportajında hayranlarını üzen açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda yaşanan insanlık dışı taciz olaylarından kendisinin de maruz kaldığını açıklayan Witherspoon, yapımcılar tarafından susturulduğunu dile getirdi.

c5ZGv_1573116636_2577.jpg

Başarılı oyuncuWitherspoon,“Kariyerimin başı 1992’de tacize uğradım. Yapımcılar sessiz kalmamı istedi. İş bulabilmemin koşulu susmamdı. Ve bu kariyerimdeki tek olay değildi. Çok kez benzer cinsel saldırıya uğradım” şeklinde üzücü bir açıklama yaptı.