Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i ne şoke etti? Türkiye'nin içinde olduğu...

Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i ne şoke etti? Türkiye'nin içinde olduğu...
0
189

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
taner_olmez_1582011298_0096.jpg

Mucize Hekim serisinde otizmli bir hekimi canlandıran Taner Ölmez, Türkiye’nin su aczi olmasını engellemek için çalışmalara iştirak sağladı.

Başarılı oyuncu Taner Ölmez, suyun kıymetini anlattığı bir girişimle de ekranda yan almıştı. Türkiye’nin de içinde olduğu su tehlikesine dikkat çeken oyuncu, gördüğü manzara ile şoke olması dikkatleri üzerine çekti. İşte, MediaCat mecmuasının Şubat sayısına konuşan oyuncunun çarpıcı açıklamaları...

uaZhW_1582012598_7351.jpg

Ölmez,“Suyun hikâyesini öğrendim. Önümüzde duran felaketi, bu devrana kadar anlamamışım tahminen de… Çok büyük bir derdimiz var. Bu problemle yüzleştikten sonra da, hayatımda birçok şey değişti” formunda konuştu.

EVLİLİK TEKLİFİ NASIL OLDU?

Oyuncu Taner Ölmez'in kız arkadaşı oyuncu  Ece Çeşmioğlu ile birlikte Belçika'nın Brugge kentine gitmelerinin akabinde, süper ikiliden evlilik haberi geldi. Taner Ölmez'in köprüde diz çökerek, evlilik teklifi etmesi üzerine, Ölmez'in bu hareketi içtimaî medyada romantik evlilik teklifi arasında mahallini aldı. Çeşmioğlu, Evlilik teklifi anını anlattı.

mlTEO_1579941209_6369.jpg

Çeşmioğlu,"Evlilik teklifini Brugge'de etti. 'Yes' diye çığlık attım. Brugge çok merak ettiğim bir kentti, birinci sefer gittim. Teklifin orada olması, hiç varsayım etmediğim bir anda gelmesi hayal gibi" halinde açıklama yaparken Brugge'a bir defa daha gitmek istediğini ayrıyeten lisana getirdi.

hQ9jt_1579941353_8812.jpg

ALLAH'IN BUYRUĞU PEYGAMBERİN KAVLİ İLE İSTEDİM!

Geçtiğimiz günlerde Elle Style Awards armağan merasimine katılan Ünlü oyuncu Taner Ölmez, gecede şaşırtan itirafta bulundu. Ekranların sevilen serisi Mucize Hekim, ve oynadığı esas karakteri hakkında bir itirafta bulundu. Bu rol için ne kadar çabaladığını açıklayan başarılı oyuncu, büyük ilgi topladı.

0Bs27_1575539191_8897.jpg

Mucize Doktor'un senaryosunu okuyan Ölmez, "Böyle bir rolden haberdar olunca yapımcının yanına gittim ve Allah'ın buyruğu Peygamberin kavliyle istedim. "Bu rolü bana verin" formunda samimi bir itirafta bulundu.

ÖBÜR HABERLERİ;

Mucize Hekim serisinde rol alan sempatik oyuncusu Taner Ölmez, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye yaptığı röportajıyla gündeme geldi. Ölmez, şaşırtıcı açıklamasıyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü oyuncunun kan sevmemesi ve gördüğü devir bayılıyor olması yok artık dedirtti. İşte, Ölmez'in açıklaması...

BOzLq_1569828411_8435.png

Taner Ölmez,  “Kan göremem. Mesela yeni bıçak aldım, jilet üzere, geçenlerde parmağıma battı. O an kendimi bölgeye attım, zira biliyorum düşüp bayılacağım. Kız arkadaşıma, ‘Tatlı ne varsa getir’ dedim. Onları yedikten sonra lakin müdahale edebildik.” açıklamasıyla şaşırttı.

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt