Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Umut Oğuz'dan özel hastane isyanı!

Ünlü oyuncu Umut Oğuz'dan özel hastane isyanı!
0
52

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
unlu_oyuncu_umut_oguzdan_ozel_hastane_isyani_1594034216_8164.jpg

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, ateşler içerisinde yanan eşini ambulans içerisinde 45 dakika bekleten özel hastanelerin sağlık sistemine veryansın etti. Oğuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şehir hastanelerindeki sistemin başarısına da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, eşinin rahatsızlığı üzerinden yaşadığı sağlık skandalını sosyal medyadan paylaştı. Eşi 38 derece ateşle yanan Oğuz, ambulans çağırdı. Ambulans hemen geldi ancak özel hastaneelr, Oğuz'un eşini tedavi etmeyi kabul etmedikleri için sadece ambulans içerisinde 45 dakika beklemek zorunda kaldılar. Çifti sadece Başakşehir Şehir Hastanesi kabul etti. Ambulans götürmediği için şahsi arabasıyla giden Oğuz, burada gördüğü hizmeti ve özel hastaneler tarafından yaşadıkları hasta mağduriyetini sosyal medyadan paylaştığı videoda şu sözlerle anlattı:

'Eşim rahatsızlandı ambulans çağırdık 10 dakika da geldi fakat eşim ambulansın içinde 45 dakika bekletildi. Gerekçesi ise karşıdaki hastaneden onay beklemeleriydi. Birçok özel hastaneyi arattık fakat kimse kabul etmedi. 38 derece ateşi olmasına rağmen hiçbir özel hastane kabul etmedi. Biz de Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hemen aldılar çoğu özel hastaneden daha iyi bir hizmet aldık. Ambulans bize Başakşehir Şehir Hastanesi'ne götüremeyiz dedi, ben de özel aracımla götürmek zorunda kaldım. Sağlık sigortası şirketleri böyle bir dönemde pandemiyi bahane edip işgüzarlık ediyor olabilir mi? Burada bir sistem sorunu mu var? Ambulans bir hastaneyi hedef görerek çıkamıyor mu? Ben de Şehir Hastanelerine ön yargılıydım. Şuan özür diliyorum. Muhteşem bir hastane, muhteşem bir hizmetle bugün biz tedavi olduk. 45 dakika ambulansta bekletmek nedir? Eşimin durumu ağırlaşsaydı bunun hesabını kim verecekti?'