Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Oyuncunun Babaannesi Falcı Çıktı!

Ünlü Oyuncunun Babaannesi Falcı Çıktı!
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meşhur Oyuncunun Babaannesi Falcı Çıktı! ceyda alev haberleri, ceyda ateş resimleri, ceyda ateşin babaannesi Fala inanma falsız da kalma demişler Kim ne değin inanmıyorum desede yinede hakkında söylenecekleri dinlemek için merak içinde kalır Çoğumuz hayatımız boyunca mutlaka fala baktırmışızdır Hatta bu fal işinde ün yapan ünlülerin ve sosyetik aleminde kendilerine özel falcıları bile bulunmaktadır Onların dediklerine kadar hareket edenlerin bile altını çizmek istiyorumunluoyuncununbabaannesifalcicikti5c4de63d66b5balt ;) Wink ;) Bugünlerde magazin sayfalarına düşen bomba gibi bir haberden sizlere söz etmek istiyorum Meşhur oyuncu Ceyda Ateş'in babaannesi şifa dağıttığını söyleyen bir falcı çıktı Haberi okuduğum da bende fazla şaşırdım Bakın Ceyda Ateş'in falcı babaannesi fal konusun da neler söyledi; 18152 18152 unluoyuncununbabaannesifalcicikti5c4de63d96145unluoyuncununbabaannesifalcicikti5c4de63d96145 350 660 ceydaatesjpg18152 Ünlü Oyuncunun Babaannesi Falcı Çıktı! ceydaatesjpg18152 Ünlü Oyuncunun Babaannesi Falcı Çıktı! Oyuncu Ceyda Ateş'in babaannesi, 'Müneccim Kiraz Teyze' olarak Küçükyalı'da büyük üne sahip Kiraz Hanım, süper güçleriyle şifa dağıttığını iddia ediyor HEMEN RANDEVU ALIP GİTTİM İstanbul Maltepe'ye yan Küçükyalı semtinin en ünlü isimlerinden birinin, oyuncu Ceyda Ateş'in falcılık yapan babaannesi olduğunu duyunca, aninda bir randevu kopardım İşte olağan bir vatandaş gibi gittiğim o seansta yaşadıklarım: İÇERİYE GİRERKEN TEDİRGİNDİM Muhitinde az kalsın herkes onu tanıyor ve 'Müneccim Kiraz Teyze' diye biliyor böylece adresini bulmakta hiç zorlanmadım Gazeteci olduğumu gizlediğim için içeriye girerken azıcık tedirgindim Ama Kiraz Teyze, güzel sohbetiyle beni rahatlattı 'GEL KURŞUN DÖKELİM SANA!' Kiraz Teyze'ye, üzerimdeki fena enerjiden kurtulmak istediğimi söyledim Kurşun dökmeyi önerge etti 'Kabul' dedim Etrafa kurşunlar saçıldı O kurşun parçalarına bakarak geleceğime dair yorumlar yaptı, beni rahatlatacak öğütler verdi 'KESİNLİKLE SIHIR YAPMAM' Kiraz Teyze, katiyen büyü yapmadığını fakat şifa için sihir bozabileceğini, bunun için de para almadığını söyleyip ekledi: Ablam Karadeniz'de insanlara şifa dağıtırdı Tüm ailem gibi, ben de bu konuda bilgiliyimTORUNUYLA KIBIR DUYUYOR Kiraz Teyze'nin evini Onunla kibir duyuyorumdediği torunu Ceyda Ateş'e ait fotoğraflar süslüyor Kaynak: Sabah Genişletmek için tıkla id  

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt