Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan validesi Suriye Yıldızhan, tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Yıldızhan bu süreçte, Hülya Avşar'ın kendisine sunduğu destekten ötürü duyduğu memnunluğu lisana getirdi.
Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, anasının vefat ettiği periyotta kendisini arayan ve aramayan insanlar hakkında konuştu. Yıldızhan, “Ummadığım kimseler aradı, bir kesim de taziyede dahi bulunmadı.” dedi. Sanatçı en çok, Hülya Avşar'a şaşırdığını, “Beni en çok şaşırtan isim Hülya Avşar oldu. Ana acısını en düzgün bilenlerden biri o. Saatlerce telefonda o ağladı, ben ağladım.” laflarıyla aktardı.
Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan'ın vefat eden validesi Suriye Yıldızhan, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçıyı acılı gününde, sevenleri yalnız bırakmadı.
TOPLUMSAL MEDYADAN DUYURDU
Sanatçı Vefat haberini de içtimaî medya hesabından paylaşıp cenazenin 13 Ocak'ta kaldırılacağını duyurmuştu.
Fantezi müziğin sevilen isimlerinden İzzet Yıldızhan, 3 gündür İzmir Egepol Hastanesi'nde uyutulan anası Suriye Zelal Yıldızhan için dua istemişti.
Sanatçı, yaptığı paylaşımda başkaca şu sözlere mahal vermişti: "Benim şık validem. Beni bir kere daha yanılt ne olur. Sana çok gereksinimim var."