Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat ölümden döndü

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat ölümden döndü
0
104

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
unlu_sarkici_cilgin_sedat_olumden_dondu_1562596686_1072.jpg

Son olarak Survivor yarışmasında yer alan ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, geçirdiği trafik kazasıyla ölümden döndü. Sedat, bu anları canlı yayında anlattı.

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, ölümden döndü. Trafik kazası geçiren ünlü şarkıcı, yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Beyaz Magazin adlı magazin programına katılan ünlü şarkıcı, yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı:

wn1IN_1562596613_5162.jpg

'Cumartesi gecesi Marmara ereğlisi'nden dönüyorduk. Üç tane müzisyen arkadaşımla yola çıktık. Selimpaşa civarında birden karşıma bir araç çıktı. Kendimi feda ettim, arabam pert oldu, şuurumu kaybettim, gözümü açtığımda ambulanstaydım. Arabamıza çarpan sürücü kaçtı ama kamera kayıtları her şey var ortada. Beni ölüme terk etti, görgü tanıkları da var.’’

Similar threads

Son olarak Survivor müsabakasında yan alan ünlü müzikçi Çılgın Sedat, geçirdiği trafik kazasıyla mevtten döndü. Sedat, bu anları canlı yayında anlattı. Ünlü müzikçi Çılgın Sedat, vefattan döndü. Trafik kazası geçiren ünlü müzikçi, yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Beyaz Magazin isimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın Beylikdüzü'nde bulunan evinde yangın çıkmıştı. Zor günler geçiren sanatçı yaşadığı zor günleri anlattı. Geçtiğimiz günlerde evinde yangın çıkan Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) yaşadığı süreci  Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın Beylikdüzü'nde bulunan evinde yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen şarkıcı Sedat, ayakta durmakta güçlük çektiler. Yangın esnasında evde ünlü şarkıcının ailesinin olduğu öğrenildi. Acılı şarkıcı, evlatlarına ve eşine sarılarak güç bulmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın Beylikdüzü'nde bulunan evinde yangın çıkmıştı. Her şeyi küle dönen ünlü şarkıcının evinde yangın çıkma sebebi belli oldu. Çılgın Sedat mahlaslı ünlü şarkıcının evinde çıkan yangın ile ilgili hazırlanan itfaiye raporu ortaya çıktı. Raporda yer alan ifadelere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın Beylikdüzü'nde bulunan evinde yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen şarkıcı Sedat, ayakta durmakta güçlük çektiler. Yangın esnasında evde ünlü şarkıcının ailesinin olduğu öğrenildi. Beylikdüzü’nde ikamet eden şarkıcı Çılgın Sedat'ın villa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt