Uzunca bir süredir sessizliğini koruyan şarkıcı Doğuş, yakın zamanda genç yeteneklerle ünlü isimleri bir araya getirip, kendi şirketi bünyesinde düet çalışmasına imza atacak.
Genç yeteneklerin yanı sıra birçok ünlü ismi aynı çatı altında buluşturacak olan Doğuş, bir araya getireceği isimlerle düet çalışmasına imza atacak.
Öte yandan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıl haziran ayında piyasaya çıkan "5'li" isimli albümünü çıkarmıştı. Albüm sonrası 46 yaşındaki şarkıcı, "Albüm güzel gidiyor. Pandemiye rağmen güzel işler alıyorum. Eylül sonuna kadar altı sahnem daha var" demişti.
EŞİNDEN ZAFER PAYLAŞIMI GELMİŞTİ!
2014 yılında şarkıcı Doğuş ile evlenen Azerbaycan Türk'ü gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı aldığı kararla gündem olmuştu. Snob Magazin'in özel haberine göre; Azerbaycan'da yaptığı programlarla reyting rekorları kıran Xosqedem Hidayetqizi, ülkesinin içinde bulunduğu durumu bir gazeteci olarak yakından takip etmek için cepheye gitmişti.
Çocuklarıyla birlikte Türkiye’ye gelmek yerine savaşın yaşandığı cepheye giden Xosqedem Hidayetqizi'nin bu kararı alkış toplamıştı. Azerbaycan'ın toprakları Dağlık Karabağı işgalden kurtarmasının ardından bir zafer açıklamasında bulunan gazeteci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
'Zafer günümüzü kutluyoruz. Yıllardır düşman topraklarımızı işgal etti. Bu uğurda çok şehit verdik. Bu topraklar uğrunda nelerimizi yitirdik. Kötü günler artık arkada kaldı. Azerbaycan'ın zaferini kutluyoruz. Ben artık şehrime, köyüme gideceğim. Yıllardır görmediğim köyüme gideceğim.'
Doğuş, eşinin bu aldığı karara saygı duyarak, 'Eşimin ve Azerbaycan halkının tüm kalbimle yanındayım. Bana düşen bir görev olursa da seve seve yaparım. Allah yardımcıları olsun.' diyerek destek açıklamasında bulunmuştu.