Ünlü şarkıcı Emrah 'Hayatımda şüphesiz biri var ve evliliğe içten gidiyorum Meşhur şarkıcı Emrah 'Hayatımda kesinlikle biri var Genç ve sağlıklı bir erkeğim yani, olmaması acayip Hatta, fazla yakında nikah masasına oturabilirim Kır düğünleri fazla hoş olur mesela' dedi KIZ ARKADAŞIM VAR Emrah Kelebek'e verdiği röportajda şunları söyledi: Gerçekte bilhassa gizlenmiyorum Kız arkadaşlarımla çıkıp eğleniyorum ara sıra Fazla da dışarı çıkan biri değilim Sporumu yaparım, yemek yiyeceksem yerim Sabah fazla erken uyanıyorum Uyumlu bir hayatım var Geç yattığım süre ertesi gün kendimi iyi hissetmiyorum Ona tarafından besleniyorum Güne iyi başlamalıyım giderken hayatımda kesinlikle birisi var Genç ve sağlıklı bir erkeğim, olmaması tuhaf olur Lakin acilen bunu açıklamak istemiyorum Onun elinden tutup basının önüne çıkmak istemiyorsun Bir yere gidersem ve fotoğraflanırsam red etmem Yanımdaki insanın hayatını da göz önünde bulundurmak zorundayım Onun üzülmesini katiyen istememLAF OLSUN DİYE EVLENEMEM Yaş 37’ye gelince, vakittir deniliyor Annem de akrabalarım da Hep bekar mı kalacaksın?diyor Evlilikten kaçmıyorum lakin olmuyor işte Laf olsun diye de evlenemem ki! Acaba evlensem mi diye düşündüm fakat Yok, olmazdedim Özgürlüğüme düşkün biriyim ben İstediğim saatte istediğim yere dışarı giden, sporunu yapan, arkadaşlarıyla buluşan, turneye dışarı giden, 1520 gün İstanbul’a gelmeyen, zamanlı zamansız çalışan, albüm zamanlarında üç ay stüdyoya kapanan biriyim Bunu karşımdaki insana nasıl izah edeceğim? Benim de moralim bozulacak, onun da morali çok bozulacak Bana, Ne kadar daha spor yapacaksın, spor benden daha mı kıymetli?diye sorulmamalı YAKINDA NİKA MASASINA OTURABİLİRİM Şüphesiz umudum var Hatta, fazla yakında bile nikáh masasına oturabilirim Neden olmasın oysa! Kısmet bu Kır düğünleri çok güzel olur, severim Çimenlerin üzerinde