Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Şarkıcı Hakan Peker'de Dünya Evine Girdi...

Ünlü Şarkıcı Hakan Peker'de Dünya Evine Girdi...
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Meşhur Şarkıcı Hakan Peker'de Dünya Evine Girdi Hakan Peker Evlendi Meşhur Şarkıcı Hakan Peker Düğünü Sanatçıların artık sık sık evlenip sıkça boşanmalarına alıştıkİşte bunlardan biri daha Hakan Peker de sanırım ikinci kez dünya evine girdiNe diyelim Allah mesut etsin 1548638049 1548638049 unlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766ba09cunlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766ba09c unlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766ba09c 1548638049 1548638049 unlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766bfb2aunlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766bfb2a unlusarkicihakanpekerdedunyaevinegirdi5c4e5766bfb2a Meşhur Şarkıcı Evlendi! Menajeri Istek Öztoprak'la evlenen Hakan Peker'in düğününde kardeşi Galibiyet Peker ve dostları sahneye çıktı Meşhur şarkıcı Hakan Peker, önceki gece uzun süredir birlikte olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda menajeri olan Istek Öztoprak ile Haliç Kongre Merkezi'nde dünyaevine girdi İşte ünlülerin de akın ettiği düğünden notlar: Alkollü alkol ikramının yapılmadığı nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da telgrafla kutladığı çiftin şahitliklerini ise Orhan Gencebay, Deniz Seki, Müge Anlı, Açlık Toprak ve Tevkif Göksu yaptı Düğüne MetinEda Özülkü, Burak Kut, Deniz Seki, Ferda Anıl Yarkın, Yonca Evcimik, Hacı SabancıÖzge Ulusoy, Açlık YıldızSinan Serter, Erol Köse gibi ünlüler katıldı TWITTER'DA PAYLAŞTILAR Gecede Hakan Peker'in dostları bir bir sahneye çıkarak şarkı söyledi Nikah EdaMetin Özülkü çiftinin şarkılarıyla başladı Burak Kut ve Ferda Anıl Yarkın 'Üzülme' ve 'Bebeğim' adlı şarkıları seslendirdi sonradan sahneye Hakan Peker'in kardeşi Galibiyet Peker çıktı Peker özlem üstüne 'Diyemedim' adlı şarkısını söyledi, oyun havalarıyla davetlileri eğlendirdi Damat Hakan Peker de düğününde 'Karam' adlı şarkısını seslendirdi Gecenin sonlarına doğru sahneye meydana çıkan Deniz Seki ise 'Aşk' adlı şarkısıyla davetlileri hüzünlendirdi Yonca Evcimik, Özgür Aras, Banu Noyan ise; nikah her tarafında ellerinden cep telefonlarını düşürmeyerek takipçilerine Twitter'dan bilgi aktardı ŞAHAN BENİ MISAL ALIYOR! Şarkıcı Burak Kut, düğüne eşi Cansel Kut'la katıldı Yeniden güneş gözlüklerinden vazgeçmeyen Kut, Ben gecegündüz gözlük takarım biliyorsunuz Son zamanlarda Şahan (Gökbakar) da geceleri gözlük takıyormuş Kendisi beni misal alırdiye mizah yaptı id İKİ TWEET'LE BİZİ BİTİRİR! Özlem Yıldız ve Özge Ulusoy; Erol Köse ile benzer masada oturacaklarını görür görmez, Diğer yere mi geçsek?diye birbirleriyle fısıldaştı İkili, sonradan İki tweet'le bizi bitirirdiyerek aynı masada kaldılar  

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt