Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla nedeniyle gündeme gelen şarkıcı Hakan Taşıyan, yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Organ nakli bekleyen şarkıcı için sevindiren haber, menajeri Hakan Yılmaz'dan geldi.
Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Hakan Taşıyan'dan üzen bir haber geldi. Böbrek ve karaciğerinden rahatsızlığı bulunan Taşıyan, rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı için organ nakli ihtiyacı bulunuyordu. Menajeri Hakan Yılmaz'dan sevindiren haber geldi.
Yılmaz yaptığı açıklamada, 'Aile yakınlarından organları bulundu. Ancak dün itibariyle ne yazık ki bunu buradan üzülerek iletiyorum, kim olduğunu bilmediğimiz, ben sanatçı arkadaşıyım diye ortaya çıkan birilerinin olduğunu duyduk. Ne yazık ki yarın ameliyat olacak falan şeklinde açıklamalar yapmışlar. Biz doktorlar bir şey söylemeden bu konuda cevap mercii değiliz bu konuda. Biz de onlardan haber bekliyoruz ve onlardan gelen cevap üzerine biz de basın mensuplarına gereken açıklamayı yapacağız.' ifadelerine yer verdi.
NE OLMUŞTU?
Arabesk müziğinin önemli seslerinden, 1990'lı yıllara damgasını vuran Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ve ölüm döşeğinde olduğu iddia edilmişti. Taşıyan için çağrıda bulunan arkadaşı Hakan Yılmaz, 'Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var.' demişti.
Sevindiren haberi Işın Karaca paylaşmıştı. Karaca, 'Sevim Emre Gencebay'dan aldığım bilgiye göre sevgili Hakan Taşıyan şu an da hastanede tedaviye alınmış ve en güzel haber de organ nakline ihtiyacı olmaması! Buradan bu müzisyen kardeşimize sahip çıkan Sağlık Bakanlığı ve tüm sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum.' demişti.