Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcı Kutsi evleniyor! Sette başlayan büyük aşk evlilik ile taçlanıyor...

Ünlü şarkıcı Kutsi evleniyor! Sette başlayan büyük aşk evlilik ile taçlanıyor...
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
LpbP3_1614409258_1754.jpg

Müzikçi ve oyuncu Kutsi'nin korona olayları azaldıktan sonra eveleneceği argüman ediliyor.

Argümanlara nazaran Benim Adım Melek dizisinde oynayan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile birlikte olan Kutsi, nikah süreçlerini başlattı. Dizi çekimlerinin yapıldığı Gaziantep'te pandemi münasebetiyle düğünü daha sonra yapacağı öğrenildi.

Similar threads

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin korona vakaları azaldıktan sonra eveleneceği iddia ediliyor. İddialara göre Benim Adım Melek dizisinde oynayan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile beraber olan Kutsi, nikah işlemlerini başlattı. Dizi çekimlerinin yapıldığı Gaziantep'te pandemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Müzikçi ve oyuncu Kutsi'nin korona hadiseleri azaldıktan sonra evleneceği argüman ediliyordu. Lakin sanatkarın sessiz sedasız evlendiği, nikahını da Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin'in kıydığı öğrenildi. Argümanlara nazaran Benim Adım Melek dizisinde oynayan çocuk oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin korona vakaları azaldıktan sonra evleneceği iddia ediliyordu. Ancak sanatçının sessiz sedasız evlendiği, nikahını da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kıydığı öğrenildi. İddialara göre Benim Adım Melek dizisinde oynayan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Müzikçi ve oyuncu Kutsi Instagram hesabında eşi Sibel Ülker'e olan sevgisini lisana getirdi. 48 yaşındaki sevilen oyuncu Kutsi, toplumsal medya hesabında romantik paylaşımda bulundu. Eşi ile birlikte oldukları kareyi yayınlayıp  "O kadar hoş gülüyor ki... Güzel ki varsın. Âlâ ki sevmişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Şarkıcı ve oyuncu Kutsi Instagram hesabında eşi Sibel Ülker'e olan sevgisini dile getirdi. 48 yaşındaki sevilen oyuncu Kutsi, sosyal medya hesabında romantik paylaşımda bulundu. Eşi ile beraber oldukları kareyi yayınlayıp  "O kadar güzel gülüyor ki... İyi ki varsın. İyi ki sevmişim seni. Sağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,496Konular
981,836Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt