Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo kimsenin bilmediği hastalığı hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo kimsenin bilmediği hastalığı hakkında konuştu
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
quC3m_1618994425_8136.jpg

Türk Pop Müziği'nin en sevilen müzikçilerinden Rober Hatemo, yıllar sonra neredeyse hiç kimsenin bilmediği ve müzik yapmasına dahi mahzur olan hastalığı hakkında konuştu.

Senden Çok Var ve Beyaz ve Sen müzikleriyle büyük muvaffakiyetler elde eden ve hala daha Beyaz ve Sen müziğiyle hit modüller listesinde yer alan Rober Hatemo, hiç bilinmeyen ve kendisini vefattan döndüren hastalığı hakkında birinci defa konuştu. Sessizliğe büründüğü 2010-2015 devrini kapsayan bu süreci aktaran Hatemo, şu açıklamayı yaptı:

‘Senden Çok fark projesinden sonra çok hoş yükseldim. 2010 ile 2015 ortası bir düşüş periyodu, hastalıklar yaşadım. Vefattan döndüm. Herkesin hayatında oluyor bu türlü şeyler. 2015’ten sonra tekrar toparlamaya başladım 'Papucumun Dünyası' albümünden sonra her şey uygun gidiyordu ortaya korona girdi. İki sene kadar rahatsızlık yaşadım. Ülser üzere bir şeydi ancak bayağı büyük yaralar vardı. Tabip 'üzüntüden uzak duracaksın' dedi. Bir mühlet diyetim vardı, ruhsal tedavi gördüm.'

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt