Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo kimsenin bilmediği hastalığı hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo kimsenin bilmediği hastalığı hakkında konuştu

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
quC3m_1618994425_8136.jpg

Türk Pop Müziği'nin en sevilen şarkıcılarından Rober Hatemo, yıllar sonra neredeyse hiç kimsenin bilmediği ve müzik yapmasına dahi engel olan hastalığı hakkında konuştu.

Senden Çok Var ve Beyaz ve Sen şarkılarıyla büyük başarılar elde eden ve halen daha Beyaz ve Sen şarkısıyla hit parçalar listesinde yer alan Rober Hatemo, hiç bilinmeyen ve kendisini ölümden döndüren hastalığı hakkında ilk kez konuştu. Sessizliğe büründüğü 2010-2015 dönemini kapsayan bu süreci aktaran Hatemo, şu açıklamayı yaptı:

gkw7o_1618994629_5944.jpg

‘Senden Çok fark projesinden sonra çok güzel yükseldim. 2010 ile 2015 arası bir düşüş dönemi, hastalıklar yaşadım. Ölümden döndüm. Herkesin hayatında oluyor böyle şeyler. 2015’ten sonra tekrar toparlamaya başladım 'Papucumun Dünyası' albümünden sonra her şey iyi gidiyordu araya korona girdi. İki sene kadar rahatsızlık yaşadım. Ülser gibi bir şeydi ama bayağı büyük yaralar vardı. Doktor 'üzüntüden uzak duracaksın' dedi. Bir süre diyetim vardı, psikolojik tedavi gördüm.'

Similar threads

Türk Pop Müziği'nin en sevilen müzikçilerinden Rober Hatemo, yıllar sonra neredeyse hiç kimsenin bilmediği ve müzik yapmasına dahi mahzur olan hastalığı hakkında konuştu. Senden Çok Var ve Beyaz ve Sen müzikleriyle büyük muvaffakiyetler elde eden ve hala daha Beyaz ve Sen müziğiyle hit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, birinci kere yaşadığı kaçış sendromu hakkında konuştu. Yaşadığı bahtsız kaza sonrası nükseden hastalığın hayatına olan tesirlerinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. 2 yıl evvel konutunun banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, daha sonra nadiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ilk kez yaşadığı kaçış sendromu hakkında konuştu. Yaşadığı talihsiz kaza sonrası nükseden hastalığın hayatına olan etkilerinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. 2 yıl önce evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, daha sonra nadiren görülen kaçış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
osteoporoz hakkında bilmediklerini ​Osteoporoz yani kemik erimesi kemik doku yogunluğunun azalması sebebiyle dayanıklığının azalması, yani kalitesinin düşmesidir Kemik erimesinin şiddeti arttıkça kemik kırılganlığı da artmaktadır Osteoporoz önemli ve sinsi bir hastalıktır Bu yüzden kemik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Erol Köse'den Ünlülerle İlgili Şok İddialar! Bu konu; Erol Köse'den Ünlülerle İlgili Şok İddialar haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, magazin dünyasının sansasyonel isimlerinden birisi olan yapımcı Erol Köse yeniden açtı ağzını yumdu gözünü Ünlüler dünyasıyla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt