Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcıdan samimi itiraflar! Serdar Ortaç: Erdoğan’ın liderliğine de aşığım...

Ünlü şarkıcıdan samimi itiraflar! Serdar Ortaç: Erdoğan’ın liderliğine de aşığım...
0
31

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
unlu_sarkicidan_samimi_itiraflar_serdar_ortac_erdoganin_liderligine_de_asigim_1611396601_374.jpg

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, verdiği özel bir röportajda Erdoğan'a olan hayranlığını ve liderliğine aşık olduğunu söyledi.

50 yaşındaki sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, Posta Gazetesine özel olarak verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu. Kendisine sorulan ''Siyasi olarak dünya görüşünüzü nasıl ifade ediyorsunuz?” sorusuna ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, şu şekilde yanıt verdi: “Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran Ata’ma hayranım, aşığım. Ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Bana göre şu an tek lider Erdoğan’dır. 

X9kkA_1611396243_5183.JPG

Böyle söyleyince bana “Tayyip’çisin” diyorlar. Yahu öyle bir şey yoook! Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor. Durum bu.''

''DEVLET BANKASI BORCUMU 8 AY ERTELEDİ! BAŞKA BANKA OLSA...''

Ayrıca kredi borçlarından dolayı mağdur olduğunu ve ödeme yapamadığını dile getiren Serdar Ortaç, “En son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası ‘Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat...’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı.” ifadesinde bulundu.

rxVrL_1611397386_5306.jpg

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt