Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcıya kadınlaramı erkeklerimi aşık oluyorsunuz diye soruldu.peki ya cevabı?

Ünlü şarkıcıya kadınlaramı erkeklerimi aşık oluyorsunuz diye soruldu.peki ya cevabı?
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ünlü şarkıcıya kadınlaramı erkeklerimi aşık oluyorsunuz diye soruldupeki ya cevabı? ÇİĞDEM ANAD BOMBA SORULARIYLA, FATİH ÜREK’İ TERLETTİ: “SİZ KADINLARA MI YAHUT ERKEKLERE Mİ AŞIK OLUYORSUNUZ? PEKİ ÜREK’İN CEVABI NE OLDU? ​ 1548652842 1548652842 unlusarkiciyakadinlaramierkeklerimiasikoluyorsunuzdiyesoruldupekiyacevabi5c4e912fe4808unlusarkiciyakadinlaramierkeklerimiasikoluyorsunuzdiyesoruldupekiyacevabi5c4e912fe4808 http:wwwucankuscomimgimgyenibrookfatihurek P margin: 0px; Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Çiğdem Anad, bayan erkek ilişkilerinin konuşulduğu sırada Fatih Ürek'e şöyle bir soru yöneltti: Siz kadınlara mı aşık oluyorsunuz, erkeklere mi aşık oluyorsunuz?Ben daha kimseye aşık olamadımyanıtını veren Ürek'e Anad'ın ikinci sorusu Olsanız kadınlara mı aşık olursunuz, erkeklere mi?biçiminde oldu Fatih Ürek, Çok beğendiğim hayran olduğum kadınlar var Fakat şöyle bir erkeğe fazla aşık olduğum falan pek bir şey inanın yaşamadımdiye konuştu Anad, Kadın aşık oldu mu?biçiminde bir soru daha yöneltti Ürek, Çok hoş, beğenisine gitti Yani ben o konuda birazcık daha kendini disipline eden bir insanım Yani çok direk şeylerde değilimdedi Fatih Ürek, Aysun Kayacı'nın aşık olunacak bir kız olduğunu belirtirken, Gerçekte olamadım, keşke birisine aşık olsaydımdiyerek konuya noktayı koydu uçankuş  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt