Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı Babasını Kaybetti

Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı Babasını Kaybetti
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Meşhur Spiker Ayşenur Yazıcı Babasını Kaybetti ayşenur yazıcı ayşenur yazıcı haberleri Sevgili melekler, ekranların başarılı sunucularından, bununla birlikte yazan olan Ayşenur Yazıcı babasını kaybetti Ayşenur Yazıcı, 89 yaşında yaşamını yitiren babası emekli tuğgeneral Necati Süral'ı asker selamıyla uğurladı 8430 8430 unlusunucuaysenuryazicibabasinikaybetti5c4dfbe986d2aunlusunucuaysenuryazicibabasinikaybetti5c4dfbe986d2a 405 720 aysenuryazicijpg8430 Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı Babasını Kaybetti aysenuryazicijpg8430 Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı Babasını Kaybetti Yaklaşık 15 yıldır oturduğu Antalya'da akciğer kanseri tedavisi görebilen emekli Tuğgeneral Necati Süral, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü yaşamını yitirdi Babasının ölüm haberini bölge Ayşenur Yazıcı, Antalya'ya geldi Necati Süral için Muratpaşa Camii'nde ikindi namazının gerisinde askeri tören düzenlendi Törene, Printer'nın ailesi ve sevenleri katıldı Cenaze töreninde konuşan Ayşenur Yazıcı, Babam bana 'Her şeyi batmış batmış yaşadım' dedi 'Şerefimle, imanımla, eğlencemle yaşadım' dedi 'Göreceğim her şeyi gördüm' dedi Çok kendi isteğiyle ölümü bekledi Ben dünyanın en iyi babasına sahiptim Onunla daima kibir duydumdiye konuştu Babası Necati Süral'ı asker selamı vererek uğurlayan Ayşenur Printer, cenazeye katılanlara teşekkür etti Necati Süral'ın cenazesi, kılınan namazdan sonra Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt