Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü sunucu Dilay Kemer'den haber var!

Ünlü sunucu Dilay Kemer'den haber var!
0
91

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
unlu_sunucu_dilay_kemerden_kotu_haber_sosyal_medyada_duyurdu_1565433278_9825.jpg

Geçtiğimiz yıl kanser teşhisi konan ve 6 ay evvel ilik nakli olan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, 2. defa ilik nakli olacağını açıkladı.

Kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Korkmaz, toplumsal medya hesabından 2. defa ilik nakli olacağını duyurarak sevenlerinden dua istedi. 2. sefer ilik nakli olacağını duyuran Korkmaz, bir fotoğrafını paylaşarak altına hislerini tercüme etti. Takipçilerinden çok sayıda dua ve beğeni aldı.

lq4Ph_1580548264_2249.jpg

"Herkese merhaba, Birinci sefer bir tbt gününde hastalık vaktinden bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018'e ilişkin bu fotoğraf, birinci tedavi-kemoterapi günüm…Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fizikî hem ruhsal çok değiştim lakin umuyorum ki artık bugün son. Allah'ın oluruyla bugün 2. kere ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin entegrasyonlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, güçlerini bekliyorum, gücünüze gereksinimim var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren hoş kalplerinizden öpüyorum."

NE OLMUŞTU?

Altı ay evvel ilik kanserine yakalanan Fenerbahçe TV sunucu Dilay Kemer, yine marazının nüksettiğini içtimaî medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçilerine bu üzücü haberi veren ünlü sunucunun paylaşımına bir çok tahlil geldi.

İŞTE O PAYLAŞIM,

XSiVA_1565433446_8367.png

Dilay Kemer'e ünlülerden,meslektaşlarından ve takipçilerden dua ve teselli tefsirleri geldi.

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt