Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü sunucu Pınar Altuğ eski eşi Umut Elçioğlu'ndan 600 bin Ytl alacak

Ünlü sunucu Pınar Altuğ eski eşi Umut Elçioğlu'ndan 600 bin Ytl alacak
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ünlü sunucu Pınar Altuğ eski eşi Umut Elçioğlu'ndan 600 bin Ytl alacak Ünlü sunucu Pınar Altuğ eski eşi Umut Elçioğlu'na karşı verdiği hukuk mücadelesinden zaferle ayrıldı Altuğ 4 yıl önce, 290 bin YTL ve 45 bin dolar ödediğini belirttiği villayı eşinin kendisinden habersiz olarak sattığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuş, bu paranın faiziyle tahsilini talep etmişti Duruşma geçen sene Umut Elçioğlu’nun izinsiz sattığı Beykoz Konakları’ndaki villa için Pınar Altuğ’a 500 bin YTL ödemesini kararlaştırdı Yargıtay bu kararı bozarak davayı Asliye Hukuk Mahkemesi’nden Aile Mahkemesi’ne taşıdı Elçioğlu davanın sil bitmiş görülmesini kendi lehine döndürmek için evliliği içerisinde yaşadığı ihaneti mahkemeye kanıt olarak sunacağını açıkladı Ev için ödediği fiş ve banka dekontlarını kanıt olarak sunan Altuğ 4 yıldır süren davayı kazandı Duruşma, Umut Elçioğlu’nun izinsiz sattığı villaya karşılık Pınar Altuğ’a faiziyle birlikte 600 bin YTL ödemesine karar verdi Altuğ bu parayı hemencecik tahsil etmek için davadaki avukatı Taner Düzyol yoluyla icraya başvuracak Böyle bir durumda Elçioğlu bu parayı 10 gün içinde ödemek ya da teminat uygulamak zorunda kalacak 7 aylık hamile olan güzel sunucu, Salı günü görülen duruşmanın sonucunu avukatından öğrendiğini söyleyerek, şöyle konuştu: “Fiilen fazla mutluyum Hakkım olan paranın peşindeydim Netice beklediğim bir şeydi O parayla ne yapacağımı bilmiyorum ama kendim için ne alırsam hepsi ileride kızım Su’nun olacak (vatan)  

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt