Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Trader John Bollinger, Neden Ethereum (ETH) Satın Aldığını Açıkladı

Ünlü Trader John Bollinger, Neden Ethereum (ETH) Satın Aldığını Açıkladı
0
60

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
bollinger.png

Analist ve trader John Bollinger, en büyük altcoin Ethereum’u satın almasının sebebini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analist, yükseliş modelini beğendiğini söz etse de, varlığa artık girmenin çok da inançlı olmadığını vurguladı.

“Dün gece deneme konumu olarak küçük ölçüde Ethereum satın aldım. Son altı saatteki yükseliş modelini beğendim ve bir giriş arıyordum. Yüksek itimada sahip olan bir ticaret değil ve muhtemelen erken davrandım. Artık içeri giridm ve odaklandım”

Bollinger, takipçilerini Ethereum grafiğine dikkat etmeye çağırdı.

Ethereum, devam eden piyasa düzeltmesiyle birlikte Pazartesi 2.160 dolar düzeyine kadar geriledi. En büyük altcoin yazı kaleme alındığı sırada 2,378 dolar üzerinden süreç görüyor.

Similar threads

Efsanevi trader John Bollinger, lider altcoin Ethereum’da bir “deneme pozisyonu” aldığını açıkladı. John Bollinger, altcoin’e neden yatırım yaptığını da paylaştı. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim… John Bollinger, lider altcoin Ethereum’dan satın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Efsanevi trader John Bollinger, 40.000 dolarlık destek kaybolursa Bitcoin fiyatının 30.000 dolara kadar düşebileceğine inanıyor. Gelin, Bollinger Bantlarının mucidinin olası bir düzeltmede neler tavsiye ettiğini inceleyelim. John Bollinger, Bitcoin düşüşünü bir fırsat olarak yorumluyor Efsane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Ünlü trader John Bollinger, Twitter paylaşımında Bitcoin‘in (BTC) “ilk gerçek hedefini” açıkladı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Bollinger Bands isimli volatilite göstergesinin yaratıcısı, lider kripto paranın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Gene Simmons, 4 ay önce 300 bin dolar değerinde Ethereum satın aldığını açıkladı. Simmons, Ethereum’u, Tyler ve Cameron Winkelvoss’un yardımıyla Gemini borsasında satın aldı. Gene Simmons muhtemelen 400 doların altındayken ETH satın aldı. Elindeki Ethereum’un değeri yaklaşık olarak 4.58 kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Yaygın olarak takip edilen kripto trader’ı ve analisti Ben Armstrong, güç belirtileri göstermeye devam ederken, büyük bir altcoin projesinden biriktirdiğini söylüyor. Ayrıca analist, pozisyon aldığı 4 altcoin’i de açıklıyor. Ben Armstrong: Binance Coin’den satın aldığımı size söyleyeceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt