Ünlü Varlıklı İşadamı Üniversite Ağaoğlu KimBelarus Üniversite Ağaoğlu Kim Yükseköğretim Ağaoğlu Belarus Ünlü işadamı Üniversite Ağaoğlu hayatını merak edenler varsa işte güzel geldiniz Yükseköğretim AğaoğluVarlıklı bir işadamı son yaptığımız haberinde oğlu gibi, izinsiz hızlı olma teknesi almasıyla oğluna büyük bir suç oluşturan vererek hızlı olma teknesini parçalatmıştıZenginlik olsa gerekir, birkaç bin dolarlık tekneyi gözlerini kırpmadan parçalıyorsaSomalide başka daha ısmini bilmediğimiz ülkelerde açlıktan cocuklar ölüyor bu tekne parçalayıp çöp koleksiyonu yapıyor 1548238344 1548238344 unluzenginisadamiuniversiteagaoglukimbelarus5c5a5f0652833pngunluzenginisadamiuniversiteagaoglukimbelarus5c5a5f0652833pngunluzenginisadamiuniversiteagaoglukimbelarus5c5a5f0652833png 1 3 Mart 1954'te Трабзон'un Of ilçesinde doğdu Çok genç bir tecrübe hayatına atılan Üniversite Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun n kurdu 27 yıldır inşaat, turizm ve hizmet sektöründeki çalışmalarına devam ediyor Gruba, ilgili Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri, bugüne değin 1 milyon metrekarenin baskılı üzerinde binlerce konut ve villa, oteller, tatil köyleri ve sosyal kulüpler yapı 1989 ve turizme adım atmış ve ilk otel Uludağ açtı 15 sene İstanbul Bağdat Caddesi nde candy'nin yaptığı bir apartman dairesinde oturan Teknik Ağaoğlu, 6 yıl önce Nakkaştepe'de site içinde egemen bir villaya taşınmış Boğaz ve deniz manzaralı bu villa, bahçe ve elverişli eşyalarla döşenmiş Üniversite Ağaoğlu, “Yılarca apartmanda oturduk Fakat zamanla güvenlik ön plana geçti Güvenliği, otoparkı olan bir sitede oturma ihtiyacı doğurdu Bu yüzden Nakkaştepe, türkiye'deki web sitesi, taşındık diyor Üç sene daha sonra Ağaoğlu İnşaat Altunizade de My Dream sitesini yapı edince oraya taşınmış Ama çok sevdiği ilk gözağrısı villasını içinde boşaltmamış My Dream sitesinde ise candy'nin yaptığı yeni villa de basit yok, ikinci değişiklik tarihi eser bir köşkte oturuyor 90 takvim bayi tekrar hayata döndüren Yüksek Ağaoğlu, artık iki eğitim ansızın fazla süre amaçlanıyor En büyük hobisi bahçede mangal yerine getirmek Fakat, kalın bir tecrübe alıştırma temposu içinde artı fırsat bulamamaktan yakınıyor Yüksek Агаоглу'unesco hayatında azami yer çocukları, besleyiciler ve otomobilleri tutuyor Kalın bir deneyim alıştırma temposundan fırsat buldukça Üniversite Beck, tarihi köşkte 13 yaşındaki kızı Sena, 19 yaşındaki oğlu Alican ıle süre amaçlanıyor Köşk bahçesinde kızı Sena ve köpeği ile oynuyor Yüksek Beck, “Çocuklarımla sohbet edıp, köpekle oynamak beni rahatlatıyor Onlarla birşeyleri paylaşarak dinleniyorum diyor Alican Ağaoğlu, lisesi İsviçre de okuyor, daha sonra ekonomi tahsilini İngiltere de yapacak Sena Ağaoğlu ise eğitimini Özel Irmak Koleji nde sürdürüyor Seri araba kullanmayı sevdiğini söyleyen Üniversite Beck öteki tutkusu ve Jaguar ı Şirket merkezinden şantiyelere, evinden deneyim görüşmelerine gidip gelirken senin Jaguar direksiyonuna kendisi geçiyor Sadece, trafiğin kalın olduğu saatlerde şöförünü yol alıyor Ne süre Kilyos'taki çiftliğine için attığını söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuşuyor: “Doğayı ve hayvanları fazla seviyorum Kilyos taki çiftliğimde sebze sebze yetiştirmeyi seviyorum Hayvanlarla ilgilenmek beni dinlendiriyor Çiftlik kuşlarım, ördeklerim, hatta humeyni iran kuşlarım, ineklerim, koyunlarım Üniversite Ağaoğlu, Ağalara yakışır bir şekilde yaşıyor Üniversite Ağaoğlu’konut Vaniköy'de 1500 metrekare avlu içinde 800 metrekare yalı Bentley, Ferrari ve Rolls Royce gibi markalarında aralarında olduğu 10 milyon TL'YE s otomobil garajı Cep telefonu terchi 24 bin dolar bedel Vertu Üniversite Ağaoğlu’, bilhassa nağmeler Cumartesi pazar dahil, yanına Adriana Lima olsa yarın 7 часов'de kalkar, duşumu alır, kahvaltımı işler, işimin başına geçerim Hayatımda birincil önceliğim hep bir meslek haline gelmiştir Meslek benim hobim İşkolik bilinen Önce meslek, sonra aşk diyorum Annemi, bedava doğdum Serbest, yakışıklı, sağlıklı bir aşina Natürel ki, ne süre onu nasıl bekler, çıkarım, gezerim söyle, eğlenirim de Bir kızım, ben iki oğlu var Bildiğim bunlar Bilmediğim, yalnızca bir DNA testi yapıp sonuca bakarız Favoritas arabalarım; Rolls Royce, Bentley, Ferrari muhtelif markalarda 3040 pc saatim Bunlardan biri de Breguet’) Saatte çok herzamanki tarzları basit değil, tasarım ürünleri beğenirim Donuma değin Tom Ford giyerim Mekan ayrımım değil Eğlenmeyi sevdiğim yönü, alkol birçok mekana kafa Rakı gibisin, fazla severim Kalite yoklama şarapları ve viskiyi de severim Daha fazla Chivas Royal içerim Karadeniz yemeklerine bayılırım Anne karahalana belirtilen işler, parmaklarınızı yersiniz Ama başlıca etçiyimdir Kırmız ekleyin ve statükoyu tercihimdir