Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ünlüler forma gırerse

ünlüler forma gırerse
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ünlüler forma gırerse İbrahim Tatlıses bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız acımasız insanlarrrr ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses forumgitme ye giriyosa bu dogrudur forum aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonradan halkımıza güveniyorum forum karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz lakin evelallah bi tekrar açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa melekler mekanı'na üye olmadın Allah cezanızı verecek Süleyman demirel sevgiliii vatandaşşlarım artık ülkeyii yönetmekk daha da kolaylaştıı tabikide şu anda vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hükümetimizzzz giriyor melekler mekanı'na ordaa halkın sesini duyuyorrrr onaa kadar icraatlarını yapıyorlarrr bizim zamanımızda böleeemiydii forum vaaadıdaa bizzmi giimedik nazmiyee bile bağımlısı oldu çıkamıyoo forumdan forum politika açısındanda fevkalade faydalı bi sitedir giderken gapp projeside benimdirrr Bülent abla efenimm yüce Allahü tealaanın bana bahşettiği şu nacizane canım ile abes zamanlarımda internet diye tabiiir edilen alanda data paylaşımlarının yapıldığı çok muhterem melekler makanı ailesine bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları alçakgönüllü ve telafile tebrik eder zati muhterem melekler mekanı ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borç bilirim efenim gerçekteen çoooook başarılııı aaaaaaaaaaaaaaaa fevkaladenın fefkınde bır form Kuşum Kültürlü : efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şükürrrrrrr bendee girdim melekler mekanı'na ya neeee varrr neee yokkkk baktımmm birazzzz vallaahhiii fazla yardımsever bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda bende tanıştımmm tüliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaaa ​  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt