Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ünLüLeR FoRuMa KoNu AcaRSaa...

ünLüLeR FoRuMa KoNu AcaRSaa...
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ünLüLeR FoRuMa KoNu AcaRSaa İbrahim Tatlıses: Bugüne kadar kimlere “Allah cezanı verecek dedim ve kimler cezasını buldu Tıkla bak Halay başı nasıl olunur (resimli anlatım) Polat Alemdar: Manâsız tabanca şeytana nasıl doldurtulur (resimli anlatım) Memati bizim derin devlet olduğumuzu ne zaman çakacak Cem Yılmaz: Otomobil koleksiyonum özel parçası olan 1965 yapımı el arabası Tıkla Bak Ajdar: Manav manav muz fiyatları Gir Hadi Nane zamları çekilsin sen de tepkini göster gir mesaj bırak Fatih Terim: 3'lü defansa batakta 4 kim olur anketi Hakan Şükür'le Galata kulesi arasındaki farklar Mehmet Ali Erbil: Ünlülerin kulis halleri (kendi çekimim) George Bush: Bugune kadar yaptığım salaklıklar konu 13 (tek konuya sığmadı) devamı gelecek… Beyazıt Öztürk: Klavyemin “R harfi nasıl bozuldu (var bende bir şansızlık) Helyum gazı nedir, tiryakilik yapar mı, mahallenizin bakkalında bulunur mu? Gir bak Reha Muhtar: Kamyonun altında kalmış adama “ Acı var mı efenim diye nasıl sordum Tıkla Bugüne kadar yaptığım gaflardan seçmece remix klipler TIKLA!  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt