Ünlüler foruma aza olursa Zekeriya Beyaz (Erişkin Bölüme) Şok! Şok! Paris Hilton şok videosu +18 Arkadaşlar Paris Hilton videosunu ele geçirdim ilk önce sizlerle paylaşıyorum Yalnız 2 defa izlenebiliyor Ayrıntılarıyla eğitim amaçlıdır Ufak Emrah (Gülünç Bölüme) Yaran Nuri Alço Koş Diyalogları Nuri Alço Koş, Emrah çok değişti Nuri Alço Koş, Emrah İntikam yemini etti Nuri Alço Koş, Emrah muhtara evinin adresini soruyor Bakan Atilla Koç (Sıhhat Bölümüne) Uyku Problemi Çekiyorum Sevgili doktorum gözüme hiç uyku girmiyor Gözlerim kapanmıyor Tekrar Tekrar uyku hapı kulandım fakat hiç menfaat etmedi Bir türlü uyuyamıyorum Diğer arkadaşlarım konferanslarda da uyurken ben pür dikkat konuşmacıyı dinliyorum Acaba bir sağlık sorunum mu var? Polat Alemdar (Mail Destek Bölümüne) Acil Yardım Pleasee Ya arkadaşlar forumda arattım lakin bulamadım Derhal ben Gmail kullanıyordum Sonradan ansızın ekranda bir fotoğraf belirdi daha sonrada denetleme benden çıktı makina kilitlendi Hacklendim mi acaba? eğer burdan hackleyen varsa oyarım oda biline Yorumlama: Cem Yılmaz, Zekeriya Beyaz’ın Oruç açmakla ilgili sözlerini yorumladı: 'Bu konularda ondan daha ciddiyim' Cem Yılmaz (İslam ve İnsan Bölümüne) Oruç Hangi Hallerde Bozulur Arkadaşlar Cem YILMAZ olarak bana bazen soruyorlar oruçlu iken gusletmek orucu bozar mı diye? Vallahi gusletmekle oruç bozulmaz Fakat ağızdan, burundan içeri su kaçarsa ya da su içine oturulunca veya taharetlenirken içeri su kaçarsa oruç bozulu diye biliyorum ama Orhan Pamuk (Türkiye'ye Sahip Çık Bölümüne) Ermeni Meselesi Arkadaşlar sözlerim yanlış anlaşıldı Ben 1915 yılında 1 milyon kümes hayvanı kuş gribinden öldü demek istedim doğrusu Keza Nobelde kimmiş tanımam bile Ih eh kem küm Uğur Dündar (Acayip Olaylar Bölümüne) Hiç böyle büyük hamamböceği gördünüz mü Şüphesiz +16 Bu hamamböceğini bir pasta imalathanesinde gördüm Sizlerle paylaşmak istedim Adamakıllı kendi çekimimdir Emeğe saygı Gökdeniz (Iddia Varsayım Bölümüne) İşte Kuponum Fazla sağlam tüyolarım var Bu kupon bire on veriyor Benden söylemesi Gamze Özçelik (Program Destek) Rapidshare dosya indirme Arkadaşlar rapidden nasıl dosya indiriliyor Örneğin bir video dosyası indirecem tıklıyorum dosya inmiyor Bilenler bir el atsın lütfen Bill Gates (Web Hacking Bölümüne) Google Nasıl Hacklenir Arkadaşlar google diye bir site var onu hacklemek istiyorum lakin nasıl olacak bilmiyorum Forumda var demeyin arattım bulamadım Lütfen takviye