Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unluler Forumdaş İcin Ne Dediler ?

Unluler Forumdaş İcin Ne Dediler ?
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı COK SEVDİM yaa,,
bu şarkım tum forumdaşlılara gelsin
uzaklara ucma kuşum ucupta gitme vurulursun

PRENSES DİANA: Ben oldukten sonra dunyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır
forumdaş'ı cok seviyorum

PASCAL NOUMA: Been Turkiye'yi cok sevmek, beşiktaşı cok ozlemek ben,
amac tombala cekmek olmamak, buna cok pişman olmak ben,
forumdaşı hic unutmamak

MUSLUM GURSES: Evett forumdaşı cok seviyorum herkesinde sevmesini istiyorum, burdan beni cok seven muslumculere selam::
şimdi okuyacağım şarkı tum forumdaş uyelerine gelsin
''dunya tersine donse forumdaş'tan vazgecmem
gokteki guneş sonse vazgecmem
sensizlik inanki olumden beter
Canımdan vazgecerim forumdaş 'tan vazgecmem''

MIKE TYSON: tum forumdaş uyelerini cok seviyorum selamlarımı soyluyorum ancak forumu cok kirleten bazı kişiler var gozume cok batmaya başladı daha yeni cıkardılar nezaretten

İBRAHİM TATLISES: Urfa'da forumdaş vardıda biz mi uye olmadık tum forumdaş uyelerini cok seviyorum ozellikle İbrahim Tatlıses fan clubtakileri onlar yediler beni yediniz beni anam anam anam

SİTE ADMİNİ: Yavrum gel seni filmler bolumune mod yapayım

BULENT ERSOY: Dunyaaa guzellerim benim avatarlarınız ne kadar guzel
Sayın site admini sizi actığınız bu guzel eee sitemi deniyo ne deniyosa ona işte ondan dolayı sizi tebrik eder ilerlemesini dilerim inşallahhh

ZEKERİYA BEYAZ: Arkadaşlar ilk once tum forumdaş uyelerini cok seviyorum ancak gozlerim biraz bozuk olduğu icin gormekte zorlanıyorumarkadaşlar son fetvamda dediğim gibi icki icmek gunah değildir sarhoş olmak gunahtır
bu arada forumdaş uyelik ORUCU BOZMAZ

NECMETTİN ERBAKAN: Aziz ve muhterem din kardeşlerim kurtulduk, beraat etiik, bir forum buldum forumdaş kurtuluşunuz gercekleşecek Allah'ın izniyle

MESUT YILMAZ: forumdaş (TİK TİK tak tik takyarım saat sonra)forumu(tik tik tak tak tiktaktakatik)eeee

REHA MUHTAR: Turkiye icin forumdaş karşınızdayız,
Efenim bugun bir forum keşfettim bir forum keşfettim forum keşfettimforumdaşnet internette gezinirken rasladım gezerken rasladım rasladım rasladım(bitmezzzz)
forumdaş esen kal

SAADETTİN TEKSOY: Evet sayın seyirciler forumdaş bir inanılmazı dahaa gozlker onune serdi(burada işaret parmağı kameramanın gozunu cıkarmak ister gibi uzanıyor)inanılması guc ama sevgili seyirciler forumdaş kilo verdiriyor foruma girenler burada nasıl olduklarını anlamadan kilo veriyorlar bakın bakın veriyorum işte bismillahirrahmanirrahimsizde inanamadınız deilmi?
ben Saadettin Teksoy
forumdaş haber
turkiyenin herhangi bir tarafı

ŞANSAL BUYUKAĞA VE ERMAN TOROĞLU :vee forumun en heyecanlı en guzel yazılarını az sonra uğur oynatacakevet hocca koca bir forumdaş ligini geride bırakık neler diyeceksin
şimdiiiee şansal bakıyosun foruma insanlar yazıyo ediyoda e be arkadaş o fontların hali ne? ama hocam sen boyle ikidebir mudahale cık ayıp yani neyse uğur oynattt sarrr uğurrr

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Evet kaynak araştırma komisyonu forumdaş'ı ozelleştirmeye karar verdişimdi bunu bir şarkı ile kutlayalım
''beraber yuruduk biz buuu yollardaaa''

ARMAĞAN CAĞLAYAN: olmamış şekli kotu fontar kotu şimdi diyeceksinki haftaya duzeltiriz ama olmazki haftayada gelip diyeceksinki haftaya duzeltirim
10 uzerimden 5 veriyprum iyi paylaşımlar birde bu kıyafetin forumdaş icin uygun deil