Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlüler Fotoğraflarını Bir Bir Silerken Tolga Karel'den Sedat Peker'e Övgüler: "Adamdır!"

Ünlüler Fotoğraflarını Bir Bir Silerken Tolga Karel'den Sedat Peker'e Övgüler: "Adamdır!"
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-417363eee503ace224aa0f70a49ffb9e29438bb5.jpg

Dünyanın bir ucundan konuşmak kolay natürel...

Yaprak Dökümü dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan oyuncu Tolga Karel ani bir kararla oyunculuğu bırakarak Amerika'ya taşınmıştı.

Meslek planında ise oldukça radikal bir değişikliğe giderek tır sürücüsü olmuştu Karel. Yeni mesleğini çok sevdiğini söyleyip karından da mutlu olduğunu lisana getirmişti.

Amerika'daki hayatına mutlu bir halde devam eden Karel, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla herkesi şoke etti.

Bir müddet evvel YouTube'da yayınladığı görüntülerle ve ortaya koyduğu tezlerle gündem olan cürüm örgütü başkanı Sedat Peker'e övgüler yağdıran Karel,

Paylaştığı fotoğrafa “Daha düne kadar kol kola gezen kelamda sanatkarlar Sedat Ağabeyle çekilen fotoğrafları siliyormuş. Adetim değildir ancak ben de bir fotoğraf koyayım dedim” notunu düştü.

Peker için "abi" diyen Karel paylaşımının sonuna da  "Adamdır!!!" ekledi.

Ve şu formda devam etti kelamlarına:

Fotoğraf çekmek için yarışanlar konusunda pek de haksız sayılmaz hani :)

Yansılar ise şu biçimdeydi

twitter.com

twitter.com

twitter.com

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt