Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unluler Hangi Şampuanı Kullanıyor

Unluler Hangi Şampuanı Kullanıyor
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Unlulerin kullandığı şampuanlar hakkında bilgi istiyorum

Cevap: Unluler Hangi Şampuanı Kullanıyor

Sema Şimşek herkese tavsiye edebileceği ve Sacları icin ise Kerastase'ın Elixir Ultime bakım yağını kullanıyor

Roksen Kunter Cilt bakımında tercih ettiği markalar; LaRochePosay, Doktor Murad ve Guerlain Sacları icin ozel bir bakım yapmıyor

Tulin Şahin En doğru bakımları yapmaya ve boyayı kullanmaya dikkat ediyorum Koleston sac boyasından şaşmıyor Son cıkan kopuk boyası favorisi Yaz icin saclarımı Koleston'un acık kumral 80 rengine boyadı Pantene şampuan ve bakım setini kullanıyor

Cağla Şikel Altuğ Cilt bakımı konusunda Skinceuticals urunlerini kullanıyor Cilt ve vucut bakımında her detaya dikkat ediyor Saclarını icin ise her zaman tatlı badem yağı bakımı yaptırıyor

Demet Şener El ve ayak bakımı icin Kiehl's'in argan yağı ozlu urunlerini tercih ediyor Saclarını Bioderma'nın dengeleyici şampuanı ile yıkıyorum ve Kerastase Soleil Brume Jour spreyini kullanıyor

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt