Ünlüler Vatanı İçin Neler Yapar? vatan için neler yaparım 1548629316 1548629316 unlulervataniicinneleryapar5c4e3547764b9unlulervataniicinneleryapar5c4e3547764b9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabervatan22subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI TZİPİ LİVNİ’YE SORULAN, 'İSRAİL İÇİN BİRİYLE YATAR MISIN?' SORUSU VE 'BİLEMİYORUM' YANITI, TÜRKİYE’DE DE TARTIŞMA YARATTI 'Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım' Tuğba Özay (Manken) Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım Ülkem için canımı ve kanımı veririm Ben ülkemi büyük bir aile gibi görürüm Ailemin çıkarları söz konusu olduğunda kendi çıkarlarımdan, ülkemin çıkarları laf konusu olduğunda ailemin çıkarlarından, insanlığın çıkarları laf konusu olduğunda ülkemin çıkarlarından vazgeçerim Böyle bir durumda kendini dikkate almak olmaz 'Yatağa giderim fakat hiçbir şey vermem' Yeliz Yeşilmen (Oyuncu) Ben ülkem için yatağa girmem Ülkem için her şeyi yaparım lakin yatak katiyen Yatağa girmek biraz güvenli olmayan Ülkem için ajanlık yaparım, o aşamaya dek yatağa giderim fakat hiç bir şey vermem Düşmanı öldürürüm, akıllı olmak gerekli Kullanacaksın fakat kendini kullandırtmayacaksın Bu söylediklerimin bilhassa altını çizelim bunu vatan için yapıyorum kimse yalnış anlamasın 'Kadının daha büyük silahlarını görürsünüz' Tuğba Ekinci (Şarkıcı) Bir ülke için bir kadının maksimum yapabileceği şey yatakta sevişmek olmamalıdır Kadının beynine ve düşüncelerine bakıldığı zaman daha büyük silahların var olduğunu göreceksiniz Ülkem için değil adam öldürmek, gerektiğinde canımı verebilirim Ülkenin her zaman kadın lideri olması tehlikelidir Hiç bir zaman bayan liderler, yaşlanana değin lider olarak kalamıyor Erkekler buna müsade vermiyor En büyük misal bizim ülkemizde Tansu Çiller ve Pakistan Başkanı Butto gibi örnekleridir 'Kendimce adam öldürmek daha kötüdür' Pınar Kür (Yazar) Kendimce adam öldürmek yatağa girmekten çok daha kötüdür Ben adam da öldüremem, adam öldürmek bu dek basit bir şey midir? Bir kişinin canına kıymayı benim aklım almıyor Kimsenin de böyle düşüneceğini sanmıyorum Öldürmek dünyanın en fena şeyi İnsan öldürünce nasıl bir duygu içinde olur bilemiyorum Yatak olayını bilemiyorum ama böyle bir durumla aleyhinde karşıya kalsam nasıl davranılır bilemiyorum Fakat benim için daha da önemlisi adam öldürmek 'Adamı kullanamıyorsa yattığıyla kalır' Güler Kazmacı (Yazar) Kayda Değer olan zeki ve her işin altından kalkan olmak, yatmak kalkmak değil Yatsa da hiç birşey beceremeyen kadınlar çıkabilir Vatan için ’gerekirse’ yatağa girebilirim Bu gerekirliğe kim karar verecek? Aslında gerekiyor mu? Kendi çıkarları için erkeklerle yatıp kalkan, yani kendi hayatları için ajanlık yapan kadınlar da var Kadın adamı fiilen kullanabiliyorsa yatak işlerinde beceriklidir Ama kullanamıyorsa adamı, yattığıyla kalacak Siyasi konularda fazla entrikacı aşina bir bayan bana bir tarihte şunu söyledi: 'Ben adamlarla yatmam lakin yatacakmış hissi verir, umut vererek meslek yaparım' id 'İnsanda acayip yaklaşımlar olabilir' Pelin Batu (Oyuncu) Bu nesil açıklamalar ve beyanatlar bana fazla abuk subuk geliyor Ülkeyi kurtarmak için biriyle yatmak gibi cümleler cazibeli ve tepki uyandırıcı şeylerdir Iş gerçekte de öldürme ve yatağa girmeye değin gelirse, ırk fazla olağandışı yaklaşımlar içerisinde bulunabilirler Kimin ne söylediği benim için önemli yok, benim kişisel düşüncem bunlar Bu cins cümleler ayarlamak, popüler olmaya ve popüler kalmaya yönelik davranışlardır Pek veya böyle diyenler, gerçekte bahsedilen durumda kalsalar nasıl davranacaklarını bilemezler Hangisi daha çok ses getirebilecekse, o cümleyi söylerler 'Yüzüne gözüne bulaştırmadan zor' Sevim Gözay (TV programcısı) Casusluk konusunun, cinsellikle algılanması hatalı Bayan doğasının iki konuyu karıştırmadan sonuca ulaştırması baskı Kadın doğası buna izin vermez Vatanım için bir başkasıyla ben yatarım diye ortaya atılmanın fedakarlık, cahil cesareti olduğunu düşünüyorum Yüzüne gözüne bulaştırmadan yapan fazla az kadın olduğunu düşünüyorum O yüzden de akıllı olanlar bu işe hiç soyunmuyorlar İsrail Dışişleri Bakanı Livni gibi Zeki bir bayan duygularının işin içine karışabileceği zeminde meslek halletmeye kalkmaz 'Livni ne demişti' İsrail’in iki çocuk annesi Dışişleri Bakanı ve İsrail Meclisi’nde çoğunluktaki Kadima Partisi’nin lideri Tzipi Livni’ye, MOSSAD’da suikast timi ajanı olarak çalıştığı dönemde verdiği bir röportajda veri almak için kimseyle birlikte olup olmadığı sorulmuştu Livni, yasal olmasa da vatanı için gerekirse birini öldürebileceğini belirtirken, ülkesi için birisiyle yatağa girmesinin gerekmediğini, fakat böyle bir tahsis verilse ne cevap vereceğini bilemediğini söylemiş ve 'Eğer bana ülkem için biriyle yatağa girip girmediğimi soruyorsunuz cevabım hayır Fakat böyle bir şey istenseydi, nasıl bir yanıt vereceğimi bilemezdim lakin ofiste cümbür cemaat için yerinde iş vardır' demişti Livni’nin 14 sene önce politikaya yeni atıldığı dönemde verdiği röportajın ordu göre sansürlenmemiş tam metni Yediot Ahranot Gazetesi’nde yayınlanmıştı gecce