Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ünlüler ve hayatta en çok utandıkları anlar...

ünlüler ve hayatta en çok utandıkları anlar...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ünlüler ve hayatta en çok utandıkları anlar çıpla pozlar ünlüler ISTEK YANARDAĞ Derste altıma kaçırdım Mektep hayatıma hem normalden erken yaşta ayrıca de ikinci sınıftan başladım Anlayacağınız yaşım küçüktü Orta birinci sınıfa gittiğim seneydi Bir gün derste fazla sıkıltım Hiç unutmam, dersimiz muhasebeydi Öğretmenden tuvalete gitmek için izin istedim Ama bana 'Dersin bitmesini bekle şu anda gidemezsin' dedi Neredeyse altıma kaçıracağımpek feci bir durumdayım Ne olduysa oldu ve ben altıma kaçırdım! Sonra arkadaşlarım durumu fark etti Cümbür Cemaat 'Ne oldu Özlem?' diye soruyor 'Suyum döküldü' dedim lakin kim inanır! O gün sınıff boşalana değin yerimden kalkmadım Daha Sonra da ne yapayım, kuzu kuzu eve gittim! METİN AROLAT Pantolonum Düştü Hayatımda sahiden çok utandığım bir anım var ve sanırım yıllarca aklımdan silinmeyecek Kısacası rezil olmuştum! canlı yayın bir televizyon çekimiydi Üzerimde kendinden kemerli bol bir asker pantolonu vardı ve gizli hissetmek için iç çamaşırı giymemiştim Hareketli bir şarkımda biraz da dans edince sanırım kemer çözülmüş Şarkım bittikten sonradan reklama girdiler Ama reklama girildikten takriben beş saniye daha sonra pantolonum dizlerime dek düştü! O pantolonu nasıl yapışıp da yukarı çektim, kendimi nasıl arkaya attım hatırlamıyorum Bu olayı hayatımdaki rezalet olarak kabul ediyorum Ama yine de sevindiğim bir taraf var natürel Bu durum naklen yayın esnasında olsaydı, stüdyodaki birkaç birey yerine bütün Türkiye'ye rezil olmuş olacaktım Tanrım beş saniyeyle beni de, izleyenleri de kurtardı! SERAY SEVER Kendi sesimden utandım Daha albümüm çıkmamıştı Albüm tanıtımım için Uçankuş'la görüşme yapıyorduk Röportajımızı yaptık Yalnızca görünüm alabilmek için çekim yapmaya başladılar Ses kaydı yoktu Kameramanlar 'Rahat çekemedik' diye ayrıntılarıyla yaklaştılar Benim de kulağımda kulaklık ve yüksek müzik, kendi sesimi duymam muhtemel yok Neyse bütün kanallarda albüm haberim çıkıyor, keyfim uygun Daha Sonra Uçankuş'u açtık Baktım ekranda benim görüntüm ve olağandışı bir ses! Şoke oldum Kulaklarımı kapatıp utancımdan başımı yastığa gömdüm! Aradan bunca zaman geçti Gülmeye çalışsam da olmuyor Beni çok içten üzdü bu olay EBRU DESTAN Düşene Gülünmez Fakat Bir gün fazla önemli bir davete katılmıştım Kırmızı halılar, görkemli bir mekan, basın mensupları Bütün kırmızı halının üstünde salına salına yürürken ayağım takıldı ve herkesin gözünün önünde yere düştüm! bu vesileyle küpemin tekini de kaybettim 'Keşke yer yarılsa da içine girsem' diye düşündüm Elimde fırsat olsa o an oradan kaçar, hiç içeri girmezdim lakin mecburen geceye devam ettim daha sonra başıma gelenleri arkadaşlarıma anlattığımda tümü bana güldü Düşene gülünmez lakin benim halime somurtkan kalmadı ÇAĞLA KUBAT James Bond filminden bir sahne 'Eskiden Fenerbahçe Piramit vardı Yelkenle açılmıştım Akıntıya kapıldım ve Piramit'in önüne değin sürüklendim Orada da herkes dere, kahve içiyor Ben denizin içinden meydana çıkan bir herif! Ne varsa tek tek toplayıp, kıyıya çıkarttım Cümbür Cemaat çayını, kahvesini bıraktı bana bakıyor Çok utanmıştım FUNDA ARAR Sahneden uçtum Yıllar önce Kıbrıs'ta bir bar programım vardı Her şey gayet iyi gidiyordu Sahne saten kurdelelerle süslenmişti ve epeyce gösterişliydi Birdenbire saten kurdelelere basıp, bir buz patencisi edasıyla kayıvermez miyim! Kaymak ne çağırmak! Monitörlerin arasına düştüm Derhal beni alıp dışarı çıkarttılar Ne var ki program devam ediyor Utanç ve korku bir arada, bundan başka aklım hâlâ sahnede Meğer topuğum zedelenmiş Üç ay üzerine basamadım Bundan Böyle çok yüksek topuklu giyemiyorum, korkuyorum Çevremdekiler 'Sana nazar değdi galiba' deyip, nazar boncuğu armağan ettiler Bana o hatıra andıran her şeyden utanıyorum! MEYRAYerin dibine girmek istedim Fiilen de derhal düşündüğümde bile fazla utandığım bir anım var 13 yaşındaydım Yeni tanışmış olduğum bir kız arkadaşıma biriyle ilgili olumsuz eleştiri yapıp duruyordum Çocuğu eleştirdim,eleştirdim, eleştirdim Sözlerim bittiğinde yeni tanıştığım arkadaşım demez mi 'Bahsettiğin birey benim ağabeyim!' O an yerin dibine girmek istedim Yüzümin kıpkırmızı kesildiğini hatırlıyorum KUTSİ Gitarlı Sözlü 'Edebiyat dersinden sözlümüz vardı Her zamanki gibi çalışmamıştım Fakat bir gün öncesinde Cahit Külebi'nin 'Bebek' şiirini besteledim Fazla sevdiğim bir şiirdi Sözlü sırası bana geldiğinde tahtaya gitarımla çıktım Öğretmenim; 'Hayırdır, ne yapıyorsun?' diye sordu Ben de; 'Sözlüye çalışamadım fakat şiiri besteledim' dedim Yeni bestemi arkadaşlarıma ve öğretmenime dinlettikten sonradan birdenbire ne yaptığımı fark ettim ve çok utandım! Lakin öğretmenimin bu meslek için harcadığım emekten nedeniyle bana verdiği iyi notla kendime güvenim yerine geldi SÜMER TİLMAÇ Kaynanamdan utanırım Geçtiğimiz yıllarda bir dizi film çekmiştik böylece kötü bir projeydi ancak; dizinin ekranlarda gösterildiği günlerde Beyoğlu'nda gezerken halk müziği bana bakıp, dizinin olumsuzluğunu hatırlayacak diye fazla utanmıştım diğer taraftan ben ilk evlendiğim günden itibaren, kaynanamın yanına hâlâ fazla utanırım ÖZGÜN Komşuma güya çıplak yakalandım Hemen Şimdi küçüktüm Niye olduğunu hatırlamıyorum lakin daire kapısının önüne çıkmıştım ve üzerimde yalnızca atlet ve külotum vardı Pat Diye bire ne olduysa oldu ve evin kapısı kapanıverdi O halde dışarıya kaldım için kötüsü karşısında komşumuz kapısını açtı ve beni o halde gördü Utancımdan vefat etmek istedim AYÇA TEKİNDOR Annemin Eteği Konservatuvar yıllarımdan kalma bir anım var ancak; aklıma geldikçe gülüyorum Oda müziği sınavımız vardı Tüm ekip çalışmışız lakin yine de dar değiliz Imtihan stresi sonuçta! Siyah giyinmem gerekiyordu Tahmin edersiniz bende aklı başında kıyafet yok! 'Ne yapayım?'diye düşünüyorum Aklıma annemin etekleri geldi 'Bana olur mu, olmaz mı?' derken en sonunda bir şeyler buldum Geldik imtihan gününe Arkadaşlarım ve ben gayet ciddi, öğretmenlerimizin karşısındayız Eseri bitirdik Öğretmenlerden bir adam başına; 'Eteğin fazla güzelmiş, nereden aldın?' dedi 'Etek annemin' dedim Cümbür Cemaat dalga geçtiğimi zannetti Utancımdan ölecektim BURCU KARA Süperstar'ın yanına fazla utandım Kanal D'de yayımlanan Ajda Pekkan Show'a davetli olmuştum Program sırasında şarkı söylemeyi sevdiğimi ve Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne gittiğimi söyledim Bunun üstüne şarkı söylemem için ısrar ettiler Ben de hayranı olduğum Ajda Hanım'ı kırmamak için 'Tamam' dedim O anki heyecanımı ve ardından o heyecanın getirdiği utanma duygusunu unutmam olası yok! Bir Süper Star'ın yanında şarkı söylemekten fazla utanmıştım  

858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt