Ünlüler ve Seçim oy, sandık, ünlüler, nasıl oy kullandı, komik diyaloglar hakkında veri burada Bence birazda bu seçimden daha sonra gülümseme edelimunlulervesecim5c5486c40721apngalt bakın neler neler paylaşıyorum sizeunlulervesecim5c5486c40a980alt unlulervesecim5c5486c40a980alt Ata Demirer, oy uygulamak içingittiği sandık başında yaptığı gafı twitter'dan böyle paylaştıSeçim gorevlisı Bey Telefonunuzu alabilir miyim EeeBKM 'den bana ulaşabilirsiniz unlulervesecim5c5486c44d8a8gifalt hahaha hahaha hahaha hayır makinayı diyorum! YasaktaBenzer anda oy attılar Eşi Belçim Bilgin Erdoğan ile birlikte sandık başına gelen Yılmaz Erdoğan, oy kullanırken yaptığı esprilerle herkesi güldürdü Eşinin bulunduğu kabine doğru ilerleyen Erdoğan, görevliler göre esprili bir şekilde uyarıldı Erdoğan bunun üstüne eşine dönerek “Hangi partiye oy attığını gördüm dedi Sibel Can ufak oğlu Emir’le oy kullanırken “Hepimizin çocukları var, hepimiz çocuk büyütüyoruz Bu yüzden onların sıcacık edeceği, istediklerini yapabileceği bir etraf oluşmasını istiyorum dedi 1549043392 1549043392 unlulervesecim5c5486c4518feunlulervesecim5c5486c4518fe unlulervesecim5c5486c4518fe Emre Altuğ ve eşi Çağla Şıkel oy pusulalarını sandığa aynı anda attı Seren Serengil oyunu kullandıktan sonra “Başka ülkelerde havaalanlarında ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz Bu yüzden vize sorunlarının çözülmesini istiyorum Tüm dünyaya vizesiz gidebilmeliyiz dedi Bengü “Ben bir usta olarak hiçbir süre siyasi konuşmalar yapmadım Daima kaçındım böyle konuşmalardan O yüzden cümbür cemaat için hayırlı olsun diyorum dedi Ozan Güven‘in oy kullanmaya beraber geldiği oğlu Ali’nin üzerindeki Beşiktaş forması uyarı çekti Fanatik Beşiktaşlı Ozan Güven’in bu sevgisini oğluna da aşıladığı görüldü bu arada ben Ozan Güveni fenerbahçeli diye biliyorum fakat burda bir yanlışlık olmalı Kayahan “Hesaplı olarak daha da zinde bir ülke elde etmek için daima birlikte çabalamalıyız Ortadoğu’daki karışıklığın buraya gelmeden bitmesini ümit ediyorum diye konuştu Muazzez Ersoy öğle saatlerinde sandığa geldi, oy kullandıktan sonradan açıklama yapmaktan kaçındı Ferhat Göçer “Ben son derece demokratik bir ülke görüyorum Yarınımızı da son derece parlak görüyorum dedi Eski ulusal basketçi İbrahim Kutluay oyunu eşi Demet Kutluay ile birlikte kullandı Kutluay, boyunun uzunluğu sebebiyle oy kabininde baskı anlar yaşadı