Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerden Gaflar

Ünlülerden Gaflar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
EMRAH: “Mozart dinlemiyorum ama Türkiye ’ye gelirse konserine mutlaka giderim

BRITNEY SPEARS: “Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum

SÜLEYMAN DEMİREL: “Ege bir Yunan gölü deeldir, Ege bir Türk gölü de deeldir Binaenaleyh Ege bir göl deeldir

REHA MUHTAR: “Bütün bunları nasıl yaptın ha? Yanıt ver!

TELEFONDAKİ BIREY: “Bakın efendim izah edeyim

REHA MUHTAR: “Sus, söylev! Hâlâ utanmadan izah ediyorsun! Yanıt versene

METİN UCA: “Akdeniz ’de yaşayan saldırgan bir köpekbalığı türü, ‘C ’ harfi?

YARIŞMACI: “Caws!

SEREN SERENGİL: Telefonla bağlanan seyirciye soruyor: “Sevgilin nereli?

KARŞIDAKİ SES: “Kars

SEREN SERENGİL: “Doğu tarafı oluyor yok mi?

ŞENAY AKAY: “Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar

HÜLYA AVŞAR: “Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim

WIMBLEDON ERKEKLER FİNAL MAÇINI ANLATAN TRT SPİKERİ: “Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu Ilk iki seti kaybetti Derhal kaybedecek daha çok hiçbir şeyi değil!

TÜRKİYEBREZİLYA MAÇINDA: “Alpay arka ayağını burktu!

HANDE ATAİZİ: “Bu tokat olayından daha sonra hayata görüş açım değişti, bundan böyle her şeye daha artı bakıyorum (Sevda Demirel ’in canlı yayında tokadını yedikten sonradan)

GAZETECİ SORUSU: “Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?

TÜRKAN ŞORAY: “Bugün mü?

CÜNEYT ARKIN: “İstanbul ’un 5 ’te yarısını gezdim

ASENA: “Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir

GÜLBEN ERGEN: “Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım Her geleni yaptım

DOĞUŞ: “Müzikte tek eksiğim opera

SUNUCU: “Hilal Hanım takip mesafesi nedir peki?

HİLAL CEBECİ: “ Peşine Düşüp Takip mesafesi, örneğin ben derhal 40 km tez gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki uzaklık de 40 km olmalıdır

SUNUCU: “Ama Hilal Bayan, bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 araç olabilir

‘EN BÜYÜK YARIŞMA BU YARIŞMA ’ ADLI PROGRAMDA NECO: “Ne meslek yapıyorsunuz?

YARIŞMACI: “Su lahza işsizim Neco Bey

NECO: “Şahane Süper!

ASENA: “Salak olabilirim ama aptal katiyen!

SİNEM GÜVEN: “Ben meme kanserine bana kalırsa karşıyım

İZZET YILDIZHAN: “Fransızlar amma kültürlü, minicik çocukları bile Fransızca konuşuyor

NİHAT DOĞAN: “Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh

BROOKE SHIELDS: “Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz

JACK NICHOLSON: “Annem bana ‘O çocuğu! ’ diye bağırdığında oluşan ironiyi hiçbir vakit anlamadı

TANSU ÇİLLER: Allah'ı sizlere itimat ediyorum

KANAL D BELLI BAŞLI HABER: Polis yolu eksik sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı

TUĞBA ÖZAY: Cumhuriyet 1927 yılında bildiri edildi

ELİFNAĞME: Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64 vefat yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz

MUHABİR: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir?

NEFİSE KARATAY: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum

GİZEM ÖZDİLLİ: Şimdiye değin beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti

VJ BÜLENT: Evet, su anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır misiniz Alparslan Bey?

ALPARSLAN BEY (!): Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanıyım*