Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerden Yeni Yıl Dilekleri

Ünlülerden Yeni Yıl Dilekleri
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ünlülerden Yeni Yıl Dilekleri Bu konu; ünlülerin yeni yıl dilekleri konusunda bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni bir yıla merhaba dememize eksik bir süre kala ünlülerden ufaktan ufaktan sosyal medya yoluyla iyi dileklerini yollamaya başladılar Daha ziyade twitterdan yollanan bu mesajlarda bireysel dileklerin yanısıra genel dilekler de mevcut İşte 2019 yılı için ünlülerin dilekleri 1548629576 1548629576 unlulerdenyeniyildilekleri5c4e364c072f9unlulerdenyeniyildilekleri5c4e364c072f9 unlulerdenyeniyildilekleri5c4e364c072f9 Sibel Turnagöl 'Terör Bundan Böyle Bitsin' 2019'ün aileme, oğluma, eşime huzurlu, dinç, mutlu bir yıl olmasını istiyorum Bu terör olayı bundan böyle bitsin ve idareli açıdan da refah bir toplum olalım İnci Türkay Şanssız Günler Geride Kalsın' Oğlumun ve benim sağlığımızın uygun olduğu, neşe dolu bir 2019 olsun Artık 40 yaşında olduğum için, yaşamımdan daha fazla kolaylık bekliyorum Ben Atatürk çocuğuyum Ülke olarak evhamlı ve şanssız günler geçiriyoruz Bunların tümünü geride bırakıp, gelecek umut doymuş günler diliyorum Zeyno Gönenç 'Bol Kahkahalı Bir Sene' Sağlık Durumu, sevinç ve enerjiyle gireceğim bol kahkahalı bir yeni yıl olsun Ülkemize de sürekli, barış, güven ortamı içinde güzel bir yılbaşı diliyorum Ece Vahapoğlu 'Her İşin Başı Spor' Yeni yılda herkes önce kendine bir iyilik yapsın ve sevgiyle spora başlasın Spor ve sağlıklı gıda ile keza bireysel ayrıca de toplumsal enerji düzelir Herkese mutlu bir 2019 yılı diliyorum Feryal Gülman Barış ve Huzur' Ülkem ve kendim için barışma, rahatlık ve afiyet batmış bir yıl diliyorum Ipekli Tuzcuoğlu Barışın Simgesi olsun' Her yılbaşı, az önce açılmamış yepyeni bir armağan paketidir benim için bilinmezlikler ev sürprizlerle dolu Hayatın gizemini, sırrını, gamını, kederini kacaklayabilecek güce sahip hayallere içten yol almak Umuda, hayale yolculuğun biletidir benim için Ülkemiz için en büyük beklentim de bütünlüğümüzün, egemenliğimizin bozulmamasıdır Barışın, iyi niyetin, refahın ve eşitliğin simgesi olabilmesini diliyorum Eyşan Özhim Savaşlar Bitsin yeni yılda gerçekleşmesini istediğim, kendim ve ülkem namına birçok dileğim varöncelikle barış, afiyet, huzur, mutluluk diliyorumdünyada artık her ne sebeple olursa olsun yaşanan savaşların durmasını istiyorum bir mucize olmasını, herkesin silahları bırakmasını ve insanların problemlerini us yoluyla çözmelerini diliyorum bu dileklerim gerçekleşse tadından yenmez bir yaşam olurdu illaki Ece Erken 'Çok Üzülüyorum' Yeni yılda gece yapacağım bir talk show programı istiyorum Onun açık havada kolaylık, sağlık, mutluluk ve en önemlisi aşk diliyorum Yurt açık havada yaşanan savaşların durmasını diliyorum Gazze'deki durumu görüyorum ve fazla üzülüyorum Bundan Böyle gelecek yeni yılla birlikte savaşların durmasını ve çocukların zarar görmemesini istiyorum  

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt