Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler?

Ünlülere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler?
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ünlülere Sitemizi Sorduk Bakalım Ne Demişler? İbrahim TATLISES Urfa’da melekler mekanı mı vardı da biz mi üye olmadıkTüm melekler mekanı meleklerini fazla seviyorumgizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana tarafından yok,her yazdığımı siliyorum REHA MUHTAR Burdan tüm melekler mekanı üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar melekler mekanı her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız Anayasa Başkanı melekler mekanında Moderatörler Kanununun DFıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir! melekler mekanında Moderatör olacak kişiforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır! Banu ALKAN Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldirBu muhtesem sarkilarimla melekler mekanına renk katacagim, ayol iyiki varsin melekler mekanı Bülent ERSOY Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz melekler mekanının gelecegi cok aydınlık üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu EMRAH Bak Gülcan burasi melekler mekanı artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan)melekler mekanı var artik bize sahip cikacaklar AJDAR Cikata Muz, muz Ben bu melekler mekanına MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Fantastik bir forum Cikata muz, muz