Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlülere Yapılan Narkotik Operasyonunda Son Gelişmeler!

Ünlülere Yapılan Narkotik Operasyonunda Son Gelişmeler!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ünlülere Yapılan Narkotik Operasyonunda Son Gelişmeler! narkotik operasyon narkotik operasyonu Sevgili melekler, geçtiğimiz gün İstanbul Emniyetinin düzenlediği ve içinde o kadar fazla meşhur ismin bulunduğu 55 kişiye yapılan başat ve gözaltıların yankısı hala sürüyor Magazin dünyasından tanıdığımız pek çok meşhur ismin gözaltına alınmasının gerisinde oyuncu İlker Aksum serbest bırakıldı İşte haberin flaş detayları ve son gelişmeler 8245 8245 unlulereyapilannarkotikoperasyonundasongelismeler5c4dfda1269c6unlulereyapilannarkotikoperasyonundasongelismeler5c4dfda1269c6 159 318 narkotikoperasyonujpg8245 Ünlülere Yapılan Narkotik Operasyonunda Son Gelişmeler! narkotikoperasyonujpg8245 Ünlülere Yapılan Narkotik Operasyonunda Son Gelişmeler! Beşiktaş ve Sarıyer'deki meşhur ağırlama mekanlarında 1 yıldır takip edilen ve 'torbacı' diye ifade edilen uyuşturucu satıcılarına düzenlenen operasyonda, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın, Sarp Apak, Dere Erdoğan, İlker Aksum gibi isimler gözaltına alındı İşte adım adım magazin dünyasını ayağa kaldıran başat: İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yan ekipler, yaklaşık bir sene önce Beşiktaş ve Sarıyer'de kokain satan torbacı çetelerini teknik ve fiziki izlemeye aldı Yapılan telefon takibinde, torbacıların, sanatçılara kokain, esrar, uyuşturucu hap servisi yaptığı belirlendi Teknik izlemede, meşhur isimlerin uyuşturucu partilerine şifreli kelimelerle 'mal' istedikleri, torbacıların da bahşedilen adreslere servis yaptığı tespit edildi HALKANIN BIRINCIL İSMİ ERAY ÖZBAL Halkanın birincil ismi oyuncu Eray Özbal oldu Özbal'ı izleyen polis, fazla sayıda oyuncu ve şarkıcıya, uyuşturucu temini için arabuluculuk ettiğini ortaya çıkarttı Zehir trafiği deşifre oldu Özbal'ın Cihangir'deki evinde serada yetiştirdiği kenevirler ve 5 kilo uyuşturucu hap ele geçirildi Düğmeye basan ekipler, İstanbul, Ankara, Çeşme, Muğla, Bodrum'da 60 adrese başat yaptı Aralarında ünlülerin bulunduğu 31 kullanıcıyla 22 torbacı yakalandı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen sanatçılar, Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı Nezaret sonrası kan ve kıl örnekleri alınan ünlülere, 'uyuşturucu kullanmak' ve 'yer temin etmek' suçlamaları yöneltildi TATİLDELERDİ Kenan İmirzalıoğlu Ankara’da; Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Koray Candemir ve Murat Eken de İzmir’in Çeşme İlçesi’nde tatil yaptıkları sırada gözaltına alındı KAHVALTIDAN HAVALİMANINA Son olarak ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ adlı diziyle hayranlarının karşısına meydana çıkan Hakan Yılmaz ise Bodrum Gündoğan’da kahvaltı yaptığı sırada gözaltına alındı Yılmaz’ın eşinden çamaşır istediği öğrenildi id 'BİLMİYORUM BEN DE DATA ALMAYA GELDİM' Emniyete getirilen Sarp Apak, Niçin gözaltına alındınız?sorusu aleyhinde Bilmiyorum, ben de bilgi alacağımdedi Gözaltına alınan oyunculardan İlker Aksum ise polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı BİRAZDAN ÖĞRENECEĞİM Kenan İmirzalıoğlu, sağlık kontrolünden geçirildikten emniyet girişinde basın mensuplarının “Niçin gözaltına alındınızsorusuna “Birazdan öğreneceğimyanıtını verdi DİSKODA EĞLENİYORDU POLİS GELDİ, DİRENDİ Oyuncu Özge Özpirinçci, sabaha karşı 0430 sıralarında Bodrum'daki bir diskoda eğlenirken gözaltına alındı Polislere bir süre direnen Özpirinçci, peşinde İstanbul'a getirilmek üzere uçağa bindirildi 'ENGİN'LER SUS PUS Ünlü oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Engin Günaydın, İzmir'de gözaltına alındı Havayoluyla dün İstanbul'a getirilen Düzyatan ve Günaydın, bir sivil polis aracıyla İstanbul Güvenlik Müdürlüğü'ne götürüldü İkili, ısrarlı soruları ise yanıtsız bıraktı İLKER AKSUM SERBEST KALDI Gözaltındaki isimlerden İlker Aksum, emniyetten özgürlük kaldı Aksum, emniyetten çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Telefon konuşmalarıyla ilgili ifade verdik Motosiklet ve diğer şeylerle ilgili problemlerim vardı Benim için bir problem yok, rahatımdiye konuştu 26'SI OYUNCU VE ŞARKICI Gözaltına alınan ünlü isimler arasında, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinç, Çay Erdoğan, “Avrupa Yakasıdizisinde Burhan Altıntopkarakterini canlandıran Engin Günaydın, Yalan Dünyadizisinde Diktekarakterini canlandıran Sarp Apak, Yabancı Güveydizisinde Ruşenkarakterini oynayan İlker Aksum, Fazla Hoş Hareketler Bunlaryapımında oynayan ve Kara Yılandizisinde Şirokarakterini canlandıran Şahin Irmak, Yahşi Cazibedizisinde Kemalkarakterini canlandıran Hakan Yılmaz, benzer dizi de Uzlaştırmakarakterini canlandıran Gökçe Özyol, Baskın Beyöadlı şarkıyla çıkış yapan şarkıcı Mehmet Erdem, Rock Grubu Kargo'nun solisti Orçun Koray Candemir, oyuncu Burçin Terzioğlu, BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) oyuncularından Ersin Korkut ve Canlı Paraprogramının sunucusu Engin Altan Düzyatan da bulunuyor akşam gazetesi  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt