ünlülerin aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajları ALAATTİN CAKICI: Alooo 1549145784 1549145784 unlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850baunlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850ba http:wwwtekplatformcomimagessmiliesvirgsgif hatalı numara çevirdin aslanımBize hatalı olmazFıtık etmeyin lan beni!Hadi maşş KAMER GENC: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadırYokOlmadıYani aradığınız alan kapsama numarası dışındadırYok buda değilKapsama numarasıEeehBen bahça sulamaya gidiyorum yaAradığınız yönde bütün çiçekler sulanmaktadır 1549145784 1549145784 unlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850baunlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850ba http:wwwtekplatformcomimagessmiliesvirgsgif işte böylece MUSTAFA DENİZLİ: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstırBana ne medyanın ne dediğinden kardeşimKafamı bozmayın yalnızca Fenerbahçe arayanları bağlarım işte o kadar MUSTAFA TOPALOGLU: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadırHatta güneş sistemiizde bile yer yer almamaktadırHasta mısınız kardeşim? BANU ALKAN: ACILEN tüm hatlarımız doludurBenim hatlarım ise dolgundurBu arada hazır beni dinleyen birini bulmuşken Neremiiiiii neremiiiiiii Kapamasana Heyyy NURİŞ KARDEŞLERunlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bda90aagifalt :A :A :Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldurAma isterseniz biz anında biriki eleman yollayıp bu meşguliyet durumunu ortadan kaldıralımOnu kontur manyağı yapalımBu arada Aloooooo boyalı saçlım bittin olm sen AYKUT IŞIKLARunlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bda90aagifalt :A :A :Aradığınız numara şu anda kapalıdırTelefonun sahibi çıtır manken Nalan'ı götürmektedirYani alenen sizi boynuzlamaktadırKapsama alanı dışındasınız haberiniz olsun EMEL YILDIRIM: Aradığınız kişiye şu lahza ulaşılamıyorAradığınız kişi güzel bir kızsa siz birde ERdal'ın telefonunu arayınMutlaka onun yanındadır SELÇUK PARSADAN: Aradığınız numra yanlıştırİlk bakış günü gelince siz numara nasıl olurmuş gösteriyimBende daha ne numaralar varBu arada Tansu'ya söleyin paşanın selamı var HAKAN ŞÜKÜR:Yetkisiz sayı çevirdinizBu numaralar jiplerimin plakalarına bile yetmesElin oğlu genetik şifre çözüyor 1549145784 1549145784 unlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850baunlulerinaradiginizkisiyeulasilamiyormesajlari5c5616bd850ba http:wwwtekplatformcomimagessmiliesvirgsgif siz daha bir numara çeviremiyorusunuzVatan hainleri! DEMİREL: Yetersiz sayı çevirdinizBinaenaleyh telaşa mahal yokturDevlet böyüktürTuşlar basmakla aşınmazDemokraside çare tükenmez2 tuşu basmıyorsa 1'e 2 kez basmakta üstünlük vardır IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu lahza ulaşılmıyrBen de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyemŞaphiiiThe number you've dialed cannot be reached at the momentNe dedim lan ben? SERGEN: Aradığınız numra yanlıştırBen sizin yerinizde olsam 2yi son ayakta tek geçerdimNumarayı Mustafa hocadan aldıysanız devir dışıdır BÜLENT ERSOYdünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şimdi ulaşılamıyor efendimSeyyar telefonnun kapalı veya kapsama alanı dışarıya olması kuvvetle muhtemeldirCenabı hak'ın izniyle bir müddet daha sonra bitmiş deniyinizİnşaalaaaaaah düşürürsünüz ALPAY:Aradığınız numra yanlıştırUlan daha bi numrayı çeviremiyosunuz sonra da yumruk attım dıye bana laf atıyorsunuzZaten Fadıl abim kaçmış kafam bozuk gelmemeyim oraya kodum mu oturtuturum REHA MUHTAR: Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendimBu kişiye niçin ulaşılamıyorUlaşmıyorsa niye arıyorsunuzKapsama alanı kapsamaya başladığı anda siz orda mıydınızÇocukken telefonu düşürdüğünüz oldu muBu yüzden dayak yediniz miİyi akşamlar Türkiye her nereden arıyor yada aranıyorsanız MALİ ERBİL: Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedirOrada değilse Kıbrıs 'tadıra zamparalıktadır yada kumar oynuyordurBiraz bekleyip her tarafta arayın parmaktan sonradan MEHMET ALİ AĞCA:La şantemi kantereeeeUlan memleketten gittikGittik gideli neler çıkmış beHapishane bile cep telefon doluAradığınız numaranın ne olduğunu bilmiyorumBekir Çelik'in ölümüyle birlikte bütün sırlar gittiOdamda bir kara Fatima gördüm az önceAcele onun sırrını öğrenmem lazımŞimdi telefono kapatın ve beni yanlız bırakın