Ünlülerin formu adi doğum yapan ünlüler pınar altuğ kaç kilo unlulerin kilolari tüp bebek yaptıran ünlüler nurgül yeşilçay kaç kilo vucütl standartlarını korumak zorunda olan ünlü annelerimiz zayıflamak namına neler yapmış tiyolar burada DOĞUM SONRASI NASIL FORMA GİRDİLER? 1548639698 1548639698 unlulerinformu5c4e5dd76210eunlulerinformu5c4e5dd76210e http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberunluannelermanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ANNE EDINMEK HER KADININ GERÇEK DIŞI OLSA DA, GEBELIK SÜRECİNDE ALINACAK KİLOLAR DA KADINLARIN KORKULU RÜYASI ÜSTELIK ANNELER, ‘ÜNLÜ’ OLUNCA HALİYLE KİLOLAR DAHA DA DIKKAT ÇEKİYOR AMA ÜNLÜ ANNELER NE DOĞUMDAN NE KİLODAN KORKUYOR GİBİLER Doğum yaptıktan derhal sonra sihirli değnek değmişçesine fidan gibi görünebiliyorlar Hamilelikleri her tarafında kilo bölge meşhur anneler, kısa zamanda eski formlarına dönmenin sırlarını açıkladı İşte ünlü anneler, ufak sırları: EBRU CÜNDÜBEYOĞLU (Oyuncu) ‘İŞİN SIRRI UZUN ZAMAN EMZİRMEKTE’ “Duru’ya hamileyken 15 kilo aldım Emzirmenin kilo vermemde çok etkisi oldu Duru’yu iki yıl emzirdim Bu dönemde de bol sebze ağırlıklı beslendim İnsan emzirince enerjisi azalıyor Sanırım bu yüzden de tatlı yiyeceklere olan ihtiyacı artıyor Önemli olan tatlı isteğini aza indirmek Bunu da bol su içerek sağlayabilirsiniz Beslenmeme uyari etmemin dışarıda bir vakit pilates ve yoga yaptım Bilhassa emzirme konusunda yeni annelere ve anne adaylarına bir önerim olacak: Lütfen bebeğinizi emzirirken yılmayın! Stresten uzaktan durun, çünkü sütünüzü doğrusu etkiliyor Emzirebiliyorsanız yavrunuzu mutlaka emzirin EBRU ŞALLI TAN ‘YÜRÜDÜM, YÜZDÜM, GEBE PİLATESİ YAPTIM’ “Ben yıllardır aynı kilodayım Hamileliğini fit geçiren ilk kadınlardanım Ben hamileliğin rahatsızlık olmadığını kanıtladım, normal yaşantımı sürdürdüm Yediklerime de fazla uyari eden biriyim Günde sekiz öğün yemek yerim Haftanın beş günü bir saat kadar yürüdüm, yüzdüm, gebe pilatesi yaptım Spor yapınca hem kilo kontrol altında tutuluyor ayrıca de fiziksel olarak daha zinde hissediliyor Vejeteryanım ama bu hamileliğimde afiyet açısından herhangi bir sorun yaşatmadı Protein ihtiyacımı bakliyat, süt ve süt ürünleri, soya eti ve peynirden karşıladım Bol sebze ve meyve tükettim Turunçgillere çok düştüm Kivi çok yedim ama yazıldığı gibi sadece onunla yetinmedim 48 kiloyla gebe kaldım, toplamda yedi kilo aldım; 15 kilo da alsam üzülmezdim Çünkü bu geçici bir süreç Hastaneden çıktığımda altı kilo vermiştim bile Bebek üç hafta erken geldi İki buçuk kilo ve sağlıklı doğdu Üç hafta daha kalsaydı, üç kiloyu aşardı TUBA ERBİL (Şov Yapan Mehmet Ali Erbil’in eşi) ‘GÜNDE EN DÜŞÜK ÜÇ LİTRE SU İÇTİM’ “Hamileliğimin birincil beş ayında beş kilo aldım Sonrasında da iki, üç kilo eklendi Fakat hamilelik sürecinde de, doğum sonrasında da gazlı ve asitli içeceklerden, şarküteriden, çiğ et ve balık ürünlerinden uzaktan durdum Bol bol sebze, meyve, balık ve süt ürünleri tükettim Vücudumda ödem oluşmaması için günde asgari üç litre su içtim Bir kase de maydanoz yedim Doğumdan daha sonra ilk üç, dört kilo da hemen gidiyor zaten Biraz da uyari ederseniz fazla da zorlanmıyorsunuz BERNA LAÇİN (Oyuncu) ‘FAZLA YAVAŞ KİLO VERDİM’ “Doğum sonrası fazla artı kilom vardı Beslenme Uzmanı bana çok sert bir diyet verdi Bende kilo takıntısı oluştu ve bir sene baştan başa tek bir gram veremedim Sonradan kilo takıntımı bir yanlamasına atıp dinç bir beslenme rejimiyle her şeyden yiyerek, yavaşça pozitif kilolarımı verdim Diyelim canım çok simit çekiyor, yiyorum fakat tamamını değil, yarısını Krema, sos, şarküteri gibi yiyecekleri sevmem, kullanmam da Tencere yemeklerini, zeytinyağlıları çok seviyorum Hem fazla hareketliyim Ayda bir kilo almak üzere bir senede 10 kilo verdim Vücudumda deformasyon da olmadı DEMET KUTLUAY (Manken) ‘SADECE SPOR YAPTIM’ “Ilk hamileliğimde doğum sonrası 10 kilo anında gitti zaten Geri kalan 13 kiloyu da zamanla verdim Hiç diyet yapmadım Sağlıklı yaşamak için spor yapıyorum, böylece id LEYLA BİLGİNEL (Oyuncu) ‘İKİ KAYISI, BİRKAÇ CEVİZ, FINDIK’ “Kayra’ya hamileyken 24 kilo aldım Oğlumu beş buçuk ay emzirdim Süt yapsın diye gecceleri kalkıp bulgur pilavı gibi şeyler yedim O zamanlar kendi kendime ‘Kaç kez bu ülkü geleceğim?’ dedim Beynime aralıksız ‘Kaç kilo alırsam alayım, eski halime döneceğim’ mesajı gönderdim Zaten doğumdan üç ay sonra bayağı kiloma inmiştim Hiçbir perhiz uygulamadım Kayra’yla ilgilenmekten spor yapacak vaktim de olmadı Çok su içiyorum, her sabahtan bir demet maydanoz ve bir demet dereotu yiyorum Öğlen de aç karnına iki kayısı, birkaç ceviz, fındık yerim Bu şekilde beslenmem de formumu korumamı sağlıyor Gerçekte hamileyken aynaya baktığımda o halimi de fazla sevmiştim NURGÜL YEŞİLÇAY (Oyuncu) ‘SIK SIK FAKAT AZAR AZAR YEMEK YEMEK YEDİM’ “Doğum sonrası elbette perhiz bile yapmadan, kendimi kasmadan güle oynaya forma girdim Her şeyi yedim; özellikle de sebze yemeklerini Fazla sık ve gitgide yiyorum Her gün mutlaka çikolata yerim Çikolata benim vazgeçemediğim ve vazgeçmeyi de düşünmediğim bir gıda Ama çok bayıldığım zararlı bir yemek daha var, kızartma Fazla yiyordum, fakat fazla zararlı olduğu için miktarını azalttım PINAR ALTUĞ ‘BENİM SIRRIM ALIŞILAGELMIŞ DOĞUM’ “Ben doğum kilolarımı nasıl verdiğimi anlamadım Yaklaşık 15 kilo almıştım Doğrusu olağan doğum yaptığım için bu dek çabuk kilo verdim Altı, yedi kilo doğumda gitti zaten Hastaneden çıkıp eve geldiğimde ise toplam 10 kilo gitmişti Bu kadar çabuk toparlanmamın sebebi bayağı doğum oldu Geri kalan kilolarım da emzirmeydi, Su ile ilgilenmeydi derken gierdi