Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerin günlügü

Ünlülerin günlügü
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ünlülerin günlügü bülent ersoy kestirdiğime pişmanım ünlülerin günlüğü bir ünlünün günlüğü bir ünlünün jurnal yaşamı günlük hayatı Roma İmparatoru Sezar: Sevgili günlük, bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum Tek dostum kaldı o da brütüs Hipokrat: Sevgili günlük, şu günlerde cok büyük bir yükün altına girdim Anlıyacagın; bir ant ettim fakat dönemem!! Bülent Ersoy: Sevgili jurnal birincil kere kendimi boşlukta hissediyorum Kestirdiğime pişmanım galiba Fatih Sultan Mehmet: Sevgili günlük , yarın büyük gün! Bu seferde fethedemezsek şu istanbulu bi daha zksen fethedemeyiz !! Albert Einstein: Sevgili günlük , bugün herkeze beynimin büyük bir kısmını kullandım diye yalan söyledim, fakat bu salaklar da inandı Off off! Niçin kimse beni anlamıyor ? Fakat herkez beni seviyor! Kristof Colomb: Sevgili günlük , bugün curruğu tuttuğum gündür Amerikayı bulacaz diye cıktık yola , lakin Hindistan'ı bulduk Şu Anda kraliçeye de rezil olduk Demez mi bana bula bula Hindistanı mı buldun be avanak diye!! eksicom  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt