Ünlülerin Nilüfer'e Mesajları nilüferin hastalığı meme kanseri teşhisi kanser olan ünlüler nilüferin hastalığı ne hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Ünlü sanatçı Nilüfer'e meme kanseri teşhisi konulduğu haberini dün sizlerle paylaşmıştık meleklerÜnlü sanatçıyı hayranları ve sanat camiasının ünlü isimleri yalnız bırakmıyorSanat camiasının meşhur isimleri dün sosyal paylaşım sitesi Twitter'den paylaştıkları mesajlarla Nilüfer'e destek olmuşlar 1548648765 1548648765 unlulerinniluferemesajlari5c4e8141ae694unlulerinniluferemesajlari5c4e8141ae694 unlulerinniluferemesajlari5c4e8141ae694 Meme kanseri teşhisi konan Nilüfer’e sanat dünyasından takviye mesajı yağdı Pop müziğin dev isimlerinden Nilüfer, doktorunun kendisine “kanal içi erken faz meme kanseri teşhisi koyduğunu açıkladı Önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak olan sanatçıya meşhur dostlarından yardım mesajı yağdı Birçok ünlü isim, Nilüfer’e geçmiş olsun dileklerini sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki sayfalarından iletti: DENİZ UĞUR Hepimizin sevgi ve hürmet duyduğu sanatkâr Nilüfer’e en dürüst geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum YEŞİM SALKIM Sevgili Nilüfer, sen güçlü ve sağlam iradenle bunu atlatacak ve daha bize çok hoş şarkılar söyleyeceksin Allah seni kızına bağışlasın HAMDİ ALKAN Büyük geçmiş olsun, ivedi şifalar sevgili Nilüfer YONCA LODİ Nilüfer, çok geçmiş olsun yeniden bu hastalığın adı hiçbir kadının adının yanında yazılmasın MEYRA Üzücü haberi okudum Nilüfer’i fazla severim ve büyük hayranıyım En kısa sürede iyileşmesini diliyorum Acil şifalar! BURCU GÜNEŞ Nilüfer’e acele şifalar diliyorum Acilen duydum ve fazla üzüldüm En kısa zamanda iyileşmesi dileğim ARMAĞAN ÇAĞLAYAN Nilüfer’e çok üzüldüm Umarım bir lahza önce sağlığına kavuşur id BANU ZORLU Nilüfer milyonlarca hayranının duasıyla bu hastalığı atlatacak REYHAN KARACA Sevgili Nilüfer’e ivedi şifalar diliyorum Erken teşhis yaşam kurtarır Meme kanseri de bunlardan biri Hanımlar titiz olalım, olduralım SERHAN SOKULGAN Nilüfer’e fazla üzüldüm Fakat o gücü ve inancıyla bu hastalığı yenecektir FARUK K Bütün dualarım senin için Nilüfer Allah acele şifa versin, çocuğuna bağışlasın seni