Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlülerin ödüllük sözleri...

Ünlülerin ödüllük sözleri...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ünlülerin ödüllük sözleri Televizyon, gazete ve dergilerde anında hergün takip ettiğimiz meşhurlar meşhur spikerler, popçular, politikacılar bakın neler demişler KADIN ŞARKICI DALINDA 1 Estetik haramsa tüm hastaneleri kapatsınlarPetek Dinçöz 2 Ses, bedende en geç yaşlanan organdırNükhet Duru 3 Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyorNil Karaibrahimgil (Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu) 4 Afrika'dan yamyam getireceğizEbru Gündeş (Balayına sırası gelmişken) 5 Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyumCeylan MANKEN DALINDA 1 Saçsız miyim, topal mıyım gidip de yasak bir ilişki yaşayayımDidem Taslan 2 Şimdiye değin beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın ettiGizem Özdilli 3 Bu nesil şeyler hakiki hayatta da, bayağı hayatta da yanında yaklaşmam pozitif sevmemTuğba Özay 4 Erkeğimi katiyen kahvaltısız bırakmam!Şenay Akay POLİTİKACI DALINDA 1 Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, fakat füzelerin üstüne oturamazsınızDeniz Baykal 2 Afrikalı zombiler gibiBülent Arınç 3 Powell'ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret bütün vaktinde yapılmıştırAbdullah Gül 4 Ben 1960'larda egzersiz bakanlığı yapmıştım Yani tam hatırlamıyorum lakin 1995'e dek sürdü bu görevimBülent Ecevit KADIN SPIKER DALINDA 1 Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsakPınar Altuğ (TRT'deki programında) 2 Sıfır puan kazanırsaniz toplam puanınıza sıfır puan eklerizEbru Şallı(Pazar Yıldızı adlı yarışmada) 3 Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuzEsra Ceyhan (Geçimsiz Virjin'e rüyasını anlatıyor) 4 Tuğba Özay'ı alkışlayan gruba bakıyorum, büyük bir çoğunluğunu bayan ve erkekler oluşturuyorEce Erken (Passaparola'da) 5 Bütün o elektronik şeyler gerçekten biraz mekanik kaçıyorGülben Ergen (SMS, ecard gibi yöntemlerden hoşlanmadığını belirtmek istiyor) ERKEK SUNUCU DALINDA 1 Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?Sinan Çetin (Film Gibi programında konuğa) 2 Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsinizTarık Tarcan (En Büyük Yarışma'da kadın yarışmacıya) 3 Akla Yatkın ağla!Savaş Ay (A Takımı'nda asap krizi geçirttiği Niran Ünsal'a) 4 Ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayımVatan Muhakkak 5 Bu çocuk üçünüzden!Erman Toroğlu (Karar Hatıra adlı programda, karıkoca ve sevgiliye söylüyor) ERKEK ŞARKICI DALINDA 1 Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere'in mutluluğu Hindistan'da aramasına da benzetebilirsiniz Düşünsenize, her şeyiniz var ama mutlu degilsinizÇelik Erişçi 2 Müzikte tek eksiğim operaDoğuş 3 İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz Bu deniz, öküze bile ilham verirSerdar Ortaç 4 Her sene bir sene daha geçiyorTarkan 5 Ben, yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum Arabaların torpidolarında en arkada duran kasetleri önlere çıkartmak istiyorumÖzcan Deniz DİZİ OYUNCUSU DALINDA 1 Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arkadaki ayaklarıyla başlarIpekli Tuzcuoğlu 2 Laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın yok o, mutlaka altını doldurur!Tamer Karadağlı (Hülya Avşar için) 3 Hemen ben gitsem Amerika'yı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektirMehmet Ali Alabora 4 Atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardıNurseli İdiz 5 Filmin finalini soran anketler internetlerde yayınlandıÖzcan Deniz SPOR YORUMCUSU DALINDA 1 Ağzınla kuş tutsan ne kuşu?! ejderha tutsan bunlara yaranamazsınızAhmet Çakar 2 Bahtı Açık vilayetlerZiya Şengül (İstanbul Valisi ile konuşurken) 3 İyi püskürtmüş!Şansal Büyüka (Hakeme tüküren oyuncu için) 4 İkinci gol De Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene De Boer'un şeyinden olduTurgay Şeren 5 Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Örneğin hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakemErman Toroğlu HABER SPİKERİ DALINDA 1 İnsan, hayvan her canlının yavrusu ne güzel, o kadar yok mi sevgili seyirciler?Defne Samyeli (Show Haber) 2 Bu akşam oynanacak olan BeşiktaşGalatasaray derbisinin sonucu demin belirli yokZeynep Kasımlıoğlu 3 Bugün çok şey oldu sayın seyircilerCan Ataklı (Ana haberi açış cümlesi) 4 Babayı buldunuz mu?Reha Muhtar (Haber sunduğu günlerde babasıyla buluşturduğu kıza)  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt