Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerin Pkk İle ilgili yorumları söyledikleri

Ünlülerin Pkk İle ilgili yorumları söyledikleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ünlülerin Pkk İle ilgili yorumları söyledikleri Herkes tartışa dursun, pkk biter mi bitti mi bitecek mi ? Nasıl böyle hamle yapıyorlar ? Heronlar kalkıyorda bu insanları nasıl görmüyor o bölgede ? Saldırı emrini kim verdi ? Nasıl yakalanmadan kaçtılar ? Yararılar 20 yok 50 mi ? sorular uzadıkça uzuyor malesef arkadaşlarım Dünki saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum Dün bu olaylar yaşanır ken ünlüler sosyal medya aracılığı ile Pkk hakkında bağzı şeyler söylemişler Merak edenlere, ünlülerin dünki açıklamalarını veriyoruz 1549350428 1549350428 unlulerinpkkileilgiliyorumlarisoyledikleri5c593620aae63unlulerinpkkileilgiliyorumlarisoyledikleri5c593620aae63unlulerinpkkileilgiliyorumlarisoyledikleri5c593620aae63Burhan Kuzu (AK Parti Milletvekili): Hepimizin başı sağolsun üzüntümü anlatacak sözcük bulamıyorum Allah tahammül versin hepimize ve bize bu acıyı yaşatan hainleri lanetliyorum Gürsel Tekin (CHP Genel Başkan Yardımcısı): Yüreğimiz yanıyor Bu acıların bundan böyle bitmesi gerekiyor Siyaset bunu çözmek için var Saldırıyı şiddetle kınıyorum Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine büyük dayanma diliyorum Biliyorum ne desek onların acısını hafifletemeyiz Fakat dualarımız onlarla Mehmet Ali Birand: Bu açık bir cinayettir Bir savaş ilanıdır PKK; cinayetleriyle Erdoğan'ı kamuoyu karşı haklı çıkartıyor PKK Türk ve Kürtleri kaybediyor Deniz Ülke Arıboğan: Başımız sağolsun Şehitlerimize Allah rahmet eylesin Bu çok ağır bir hücum Kara harekatı sinyalleri de geliyor Kuzey Irak'a her lahza girebiliriz Sanırım böylece olacak Cem Özer: Bunu duygu sömürüsü haline getirmek istemiyorum ama her gençle azıcık daha ölüyorum İçimde tsunami var ama sukunetimi korumaya calışıyorum Sertab Erener: Daha ne değin canımız yanacak, daha ne değin günahsız gençler ölecek, teröru lanetliyorum! Soner Arıca: Yazık oluyor Fazla eyvah Işıksız evlerle doluyor dünya Burcu Güneş: Yağmurlu günlerin peşinde güneşli bir havaya bile sevinemiyoruz Anaların yüreği dağlandı Babaların güneşi karardı Allah'tan rahmet diliyorum Metin Uca: Bugün bütün Türk Kürt herkesin 'yeter' diye bağırma zamanı tüm sağırlar için Kardeşlik tabi yanlamasına yaşayabilme gücümüzün tükenmemesi için Demet Akalın: Akşam o acılı aileleri göstermez inşallah kanallar kalp dayanmaz Dün 4 bugün 24 Allah rahmet eylesin ve hepimize dayanıklılık!! Banu Güven: Meselenin öldürerek çözülmeyeceğini öğrenmiş olmamız lüzumlu bundan böyle Zavallı çocuklar Savaş dursun bundan böyle Hediye Çaglayan: Bunun adı vahşet! Fulden Uras: Bizim gunumuz mahvoldu yaaa o 26 şehidin ? Onların yaşamak hakkı değil miydi? Aileleri bu acıya nasıl dayanacak ? Fazla acı çooookkk Ece Gürsel: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ise katlanma diliyorum Sözün bittiği yer Ece Erken: Canımız yanıyor Ne desek anlamsız, ne desek hikaye Milli yas bildiri edilmeli bugün Allah şehit ailelerine tahammül versin! Mesut Yar: Bu alev, bu yangın Bağrı yanık bir ülkede kime 'Günaydın' denir ama? Ulusal inleme diye bir şey varsa; kimse kusura bakmasın fakat bugün o gündür! Bu akşam Burada Söz Çok programını yayınlamıyoruz! Lafa gerek değil çünkü Ülkemin başı sağ olsun Allah hepimize tahammül versin Birol Güven: Bugün Çukurca'da şehit olan çocuklar benim oğlumdan sadece 6 yaş büyük Şehit babasının acısını yüreğimde hissediyorum lakin ya anneler? Eğlenceli ve kahkaha efektli dizimiz Çocuklar Duymasınşehitlerimiz sebebiyle bu akşam yayınlanmıyor, duyurulur Yeşim Salkım: Bütün programlar iptal edilsin matem duyuru edilsin bugün daha ihtiyatlı ve içten düşünebilmek adına Yılmaz Morgül: Hakkari'de 24 şehit 18 yaralı Annem; Yalnız anaların ciğerleri yanacak, Bana da silah versinler dağa çıkayımdeyim ağlıyor, anlatıyor Saba Tümer: Böyle bir acı yaşarken yayınlama yapamazdık Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, analarina evlatlarına tahammül versin Milletimizin başı sağolsun Seray Sever: Hakkari'de 24 şehitunlulerinpkkileilgiliyorumlarisoyledikleri5c593620aff70alt :( Frown :( Allah rahmet eylesin, ailelerin başı sağolsun Gülben Ergen: Başımız sağolsun seslenmek artık ne ucuz, ne pasif Bu ülkenin bir gerçeği haline geldi saldırılar, askerlerimiz, patlamalar, bahşedilen sözler!! Işın Karaca: Kelimeler kifayetsiz Mustafa Ceceli: 24 başlıca kuzusu daha Ünlemle bitecek herhangi bir beddua neye avantaj verir ki Kalleşler Özge Uzun : Allah'ım sen katlanma ver Ah analar, babalar, eşler, çocuklar Yangın alev ayaklanma az kalır Pınar Esen: Bu nasıl bir gün Allah katlanma versin, evlat acısı dünyada yaşanabilecek en kötü acı ve onlar hepimizin evladı Başımız sağolsun Seda Sayan: Hainler yeniden saldirdi 24 sehit 18 yarali Allah cezalarını versin inşallah  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt