Ünlülerin Şehit Tepkisi ünlüler ünlülerin haberleri şehit haberleri 26 şehit hakkaride 26 şehit çukurca şehitleri hakkında ayrıntılı bilgiler Hepimiz bu sabahleyin 26 şehit haberiyle uyandık meleklerHakkari Çukurca'da 26 şehit ve 22 zarar görmüş askerimiz varRabbim şehit ailerine dayanma, zarar görmüş askerlerimize de şifalar versinHepimizin acısı fazla büyükMedya dünyasının ünlü isimleride 26 şehidimiz ile ilgili tepkilerini twitter hesaplarında paylaşmışlar Ülkemizin başı sağolsun diyor ve ünlülerin şehit tepkisi ile ilgili haberin detaylarına geçiyorum 1548648758 1548648758 unlulerinsehittepkisi5c4e813b14b8aunlulerinsehittepkisi5c4e813b14b8a unlulerinsehittepkisi5c4e813b14b8a Dün gece Hakkari’nin Çukurca İlçesi merkezindeki emniyet birimleriyle sınırdaki askeri birliğe PKK’lı teröristler ağır silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi Çıkan çatışmada 26 asker şehit oldu, 22 asker yaralandı Ünlüler duydukları acıyı twitter sayfalarına yazdıkları notlarla dile getirdi İşte ünlülerin şehit tepkisi BİROL GÜVEN Hayat devam ediyor diyemeyiz Böyle devam edecekse, yaşam devam etmesin GÜLBEN ERGEN Yayınımızı iptal ettik konuklarım ve bütün takım arkadaşlarım perişanız! SEDA SAYAN Hainler yeniden saldırdı 24 şehit 18 yaralı Allah cezalarını versin inşallah FAZIL SAY Dün aksam tekrar meydana çıkan çatışmada 26 şehit varmış Üzüntümüz ve şaşkınlığımızdan öte, elimizden hiç bir şey gelemiyor olması hüsranımızdır DEMET AKALIN O şehitlerden herkes yeğenimiz kardeşimiz Cumhurbaşkanımız misliyle intikamımız alınacak diyor! Ilk kere itimat etmek istiyorum ve de bakmak SABA TÜMER id Böyle bir acı yaşarken yayın yapamazdıkŞehitlerimize Allah rahmet eylesin, analarına evlatlarına katlanma versin Milletimizin başı sağolsun SERTAB ERENER Daha ne değin canımız yanacak, daha ne değin günahsız gençler ölecek, terörü lanetliyorum! HAKAN YILMAZ Bugün nasıl çalışılır, nasıl çekim yapılır bilemedim Moraller sıfır Kafalar durdu resmen CEM ÖZER Söyleyecek söz bulamıyorum Aslında bu şekilde yaşamak baskı Çözüm bulunamaması ne aramak anlamıyorum Itimat Etmek istemiyorum EBRU ŞALLI TAN Günaydın Mutlu mutlu güne başlamak istedik fakat şehitler Türkiye'nin kaderi mi bu? OYA GERMEN Yüreklerimize alev düşürdüler yeniden Şehitlerimize rahmet diliyorum Biliyorum oysa; anaların,babaların acısı hiç bitmeyecek ALP KIRŞAN DEMIN televizyonu açtığımda gözlerime inanamadım, 26 kardeşim şehit 22'si zarar görmüşİnanılır gibi değil, söyleyecek tek sözcük değil Yıkıldım BENGÜ Şu lahza çok üzgünüm Tüm dualarım şehit aileleri içinAllah'tan rahmet tüm yakınlarına dayanıklılık diliyorum Bugün şarkı bildirmek olmaz BEGÜM KÜTÜK 24 şehit! Allah rahmet eylesin, ailelerine tahammül versin MURAT BOZ Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine dayanma diliyorum MUSTAFA CECELİ 24 başlıca kuzusu daha Ünlemle bitecek herhangi bir beddua neye menfaat verir fakat Kalleşler ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER 24 şehit 18 yaralı mı? Lanet olsun teröre ECE VAHAPOĞLU Çok acı bir güne uyandık: 24 şehit Hepimizin kardeşleri onlar! TANYELİ Allah evlatlarımızı korusun Gencecik belli başlı kuzuları ,gözbebeklerimiz uğruna can vereceklerimiz Uyan Türkiye daha artı kaybımız olmadan FULDEN URAS Milli ağlama ilan edilsin! HELİN AVŞAR Çok üzücü şehit haberi, hele de sabahleyin birincil duyduğunuz haber olması 24 şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına dayanma diliyorum