Ünlülerin unutamadıkları sevgililer günü anıları ünlüler ve sevgilileri ünlülerin sevgilileri ünlülerin bir günü hamilelik anıları sevgililer günü 1541464 1541464 unlulerinunutamadiklarisevgililergunuanilari5c4dc87d10d08unlulerinunutamadiklarisevgililergunuanilari5c4dc87d10d08 http:wwwcurcunacomtrgunsevgililerimagesevgi0011 Sevgililer Günü magazin dünyasının meşhur isimleri için bambaşka şeyler ifade ediyor Kimi evlilik teklifi aldığı, kimi eşiyle öncelikle anne baba olarak kutladığı, kimi de nişanlandığı 14 Şubat’ı unutamıyor Evlendikten sonraki birincil Sevgililer Günü’nü ocakbaşında kutlayan da var, sevgilisi olmadığı için o günü kız kıza kutlayan da Ebru Şallı Harun bana şiir yazdı Eşimin, Beren’in dünyaya geldiği yıl yaptığı sürpriz benim için fazla güzel ve özel bir andı Üçümüz birlikte Paris’e gittik Baş başa geçirdiğimiz hoş bir sevgililer günü oldu fakat ilk olarak bebeğimizle geçirdiğimiz için fazla duygusaldı Harun bana sürpriz yapmayı çok seviyor Mesela benim arayıp bulamadığım şeyleri buluyor ve beni fazla şaşırtıyor Bunlar manevi değeri fazla yüksek şeyler bir de fazla hoş yazılar ve şiirler yazıyor bana Hatta ben de ona bir sürpriz yaptım ve bir dergide yazdığım yazıda “14 Şubat Sevgililer Günü’nü gönülden kutluyorum Natürel oysa canım eşim Harun Tan’ınkini de tüm kalbimle kutluyorum dedim Harun Tan’ın şiiri mi? Aşk; Senin yanındayken 24 saati doyasıya geçirmektir Aşk; Seninle aynı havayı paylaşarak nefes almaktır Aşk; Dünyanın neresinde olursak olalım, beraber spor yapmaktır Aşk; Seninle evimizde mercimek yemeği yemektir Aşk; Senin diş fırçana macun sürüp bırakmaktır Aşk; Kar yağdığında seninle beraber yürüyüş yapmaktır Aşk; Senin gözlerine baktığımda, gözlerinin içinde Bero’yu görmektir Aşk; Bero’yla vakit geçirirken, onu kokladığımda senin kokunu hissetmektir Aşk; Sana pilates dersi vermektir (Geçen sene bunu söylediğimde herkese epeyce eğlenceli geldi) Tülin Şahin Nişanlandık Sevgililer Günü benim için çok anlamlı, çünkü Mehmet’le o 14 Şubat tarihinde nişanlandık Bu koşul benim için sahiden fazla acayip ve güzel bir sürpriz olmuştu Bu nişanın arkasından evlilikle sonuçlanması bu günü benim için daha anlamlı kıldı 14 Şubat’ta yaptığımız nişanla atılan esas düğün masasında sonuçlandı Her yıl Sevgililer Günü’nü baş başa geçiriyoruz Ebru Cündübeyoğlu Kız kıza kutladık id Evlendikten sonra benim için sevgililer günü daha kıymetli oldu Yıllar önce Sevgililer Günü’nü iki kız arkadaşımla geçirdim Kendi kendimize çiçek aldık Güzel bir yemeğin ardından sevgililerimiz olmadığı için sohbet edip eğlendik Gerçekte keyifli bir gündü Hülya Koçyiğit Kapıyı kemancı açtı Geçen sene Selim, Sevgililer Günü’nde bana fazla güzel bir sürpriz yaptı İşten eve dönüyordum Kendimi hiç iyi hissetmiyordum Eve gelip de kapıyı çaldığımda beni bir kemancı karşıladı Koridordan içe doğru yürüdüğümde ise salondan piyano sesleri yükseliyordu Odanın her yeri kırmızı güllerle donatılmıştı Keman ve piyano, Selim’le benim fazla sevdiğimiz “Sevdim Bir Genç Kadını adlı şarkıyı çalıyordu Bu sürpriz aleyhinde gözlerim doldu Bu hayatımda hiç unutmayacağım bir Sevgililer Günü oldu Emre Kınay Bir gün yetmez Emine ile ilk evlendiğimiz senenin Sevgililer Günü benim için fazla özeldi, çünkü başta kutlamıştık Bizim için fiilen fazla manalı, fazla hoş bir gündü Sevgililer Günü’nü bir gün olarak kutluyoruz Ben bunun bir günle sınırlı kalmasına karşıyım Insanlar her gün sevdiklerine sürpriz yapsınlar Onlara her fırsatta sevdiklerini söylesinler Sibel Can Evlilik teklifi geldi Ilk Sevgililer Günü’müzde Sulhi ile birlikte Bodrum’da tatil köyündeydik Kimse yoktu baş başa hoş bir Sevgililer Günü geçirdik Sulhi bana o Sevgililer Günü’nde evlenme önerge etti O günü benim için fazla özeldi Sevgililer Günü natürel ama özel oysa insan sevdiği insana bunu her zaman belirlenmiş etmeli Yalnızca bir günle sınırlı kalmamalı sevgi Istek Tekin Ocakbaşında lahmacunlu anma Cem’le birlikte çoğu Sevgililer Günü kutladık fakat en ilginci geçen yılkiydi Bodrum’da yaşadığımız ve Sevgililer Günü kışa denk geldiği için o gün açık olan tek yere ocakbaşına gittik Cümbür Cemaat Sevgililer Günü’nü şömine karşısında kutlarken, biz ocakbaşında lahmacunla kutladık Benim için fazla eğlenceli ve güzel bir gündü