Ünlülerin UNUTULMAYAN 14 ŞUBAT'LARI 1548628782 1548628782 unlulerinunutulmayan14subatlari5c4e33325e3daunlulerinunutulmayan14subatlari5c4e33325e3da http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersibek12subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEVGİLİLER GÜNÜ MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ İÇİN FARKLI ŞEYLER AÇIKLAMA EDİYOR Ebru Şallı Harun bana şiir yazdı Eşimin, Beren’in dünyaya geldiği sene yaptığı sürpriz benim için fazla güzel ve özel bir andı Üçümüz birlikte Paris’e gittik Baş başa geçirdiğimiz güzel bir sevgililer günü oldu ama başta bebeğimizle geçirdiğimiz için fazla duygusaldı Harun bana sürpriz yapmayı fazla seviyor Örneğin benim arayıp bulamadığım şeyleri buluyor ve beni çok şaşırtıyor Bunlar manevi değeri çok yüksek şeyler bundan başka fazla hoş yazılar ve şiirler yazıyor bana Hatta ben de ona bir sürpriz yaptım ve bir dergide yazdığım yazıda “14 Şubat Sevgililer Günü’nü gönülden kutluyorum Tabii fakat canım eşim Harun Tan’ınkini de tüm kalbimle kutluyorum dedim Harun Tan’ın şiiri mi? Aşk; Senin yanındayken 24 saati doyasıya geçirmektir Aşk; Seninle aynı havayı paylaşarak nefes almaktır Aşk; Dünyanın neresinde olursak olalım, beraber spor yapmaktır Aşk; Seninle evimizde mercimek yemeği yemektir Aşk; Senin diş fırçana macun sürüp bırakmaktır Aşk; Kar yağdığında seninle beraber yürüyüş yapmaktır Aşk; Senin gözlerine baktığımda, gözlerinin içinde Bero’yu görmektir Aşk; Bero’yla vakit geçirirken, onu kokladığımda senin kokunu hissetmektir Aşk; Sana pilates dersi vermektir (Geçen sene bunu söylediğimde herkese oldukça eğlenceli geldi) id Tülin Şahin Nişanlandık Sevgililer Günü benim için çok anlamlı, çünkü Mehmet’le o 14 Şubat tarihinde nişanlandık Bu koşul benim için gerçekte fazla garip ve güzel bir sürpriz olmuştu Bu nişanın arkasından evlilikle sonuçlanması bu günü benim için daha anlamlı kıldı 14 Şubat’ta yaptığımız nişanla atılan esas düğün masasında sonuçlandı Her sene Sevgililer Günü’nü baş başa geçiriyoruz Ebru Cündübeyoğlu Kız kıza kutladık Evlendikten sonradan benim için sevgililer günü daha kıymetli oldu Yıllar önce Sevgililer Günü’nü iki kız arkadaşımla geçirdim Kendi kendimize çiçek aldık Hoş bir yemeğin arkasında sevgililerimiz olmadığı için sohbet edip eğlendik Gerçekten neşelendirici bir gündü Hülya Koçyiğit Kapıyı kemancı açtı Geçen sene Selim, Sevgililer Günü’nde bana fazla güzel bir sürpriz yaptı İşten eve dönüyordum Kendimi hiç iyi hissetmiyordum Eve gelip de kapıyı çaldığımda beni bir kemancı karşıladı Koridordan içe doğru yürüdüğümde ise salondan piyano sesleri yükseliyordu Odanın her yeri kırmızı güllerle donatılmıştı Keman ve piyano, Selim’le benim fazla sevdiğimiz “Sevdim Bir Genç Kadını adlı şarkıyı çalıyordu Bu sürpriz karşısında gözlerim doldu Bu hayatımda hiç unutmayacağım bir Sevgililer Günü oldu Emre Kınay Bir gün yetmez Emine ile ilk evlendiğimiz senenin Sevgililer Günü benim için fazla özeldi, çünkü başta kutlamıştık Bizim için gerçekten fazla manalı, fazla hoş bir gündü Sevgililer Günü’nü bir gün olarak kutluyoruz Ben bunun bir günle sınırlı kalmasına karşıyım Halk her gün sevdiklerine sürpriz yapsınlar Onlara her fırsatta sevdiklerini söylesinler Sibel Can Izaç teklifi geldi Birincil Sevgililer Günü’müzde Sulhi ile birlikte Bodrum’da tatil köyündeydik Kimse yoktu baş başa güzel bir Sevgililer Günü geçirdik Sulhi bana o Sevgililer Günü’nde evlenme öneri etti O günü benim için fazla özeldi Sevgililer Günü natürel fakat özel ama insan sevdiği insana bunu tekrar tekrar muhakkak etmeli Yalnızca bir günle sınırlı kalmamalı sevgi Açlık Tekin Ocakbaşında lahmacunlu kutlama Cem’le birlikte birçok Sevgililer Günü kutladık lakin en ilginci geçen yılkiydi Bodrum’da yaşadığımız ve Sevgililer Günü kışa denk geldiği için o gün açık olan tek yere ocakbaşına gittik Cümbür Cemaat Sevgililer Günü’nü şömine aleyhinde kutlarken, biz ocakbaşında lahmacunla kutladık Benim için fazla eğlenceli ve güzel bir gündü