Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerin Van Depremine Yoğun Desteği ve Yorumları

Ünlülerin Van Depremine Yoğun Desteği ve Yorumları
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ünlülerin Van Depremine Yoğun Desteği ve Yorumları ünlülerin van depremine destekleri yorumları neler yapıyorlar destek haberleri 23 ekim 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Van'da meydana gelen 72 lik depremin şoku hala üzerimizde meleklerBu şokla birlikte değişik belediyeler ve kuruluşlar çabucak harekete geçerek yardım kampanyalarına başladılarHer aklıselim vatandaş gibi ünlülerin de hassasiyet gösterdiği bu doğal felaket için bakın ünlüler ne yorumlar yapmışlar,neler demişler; 1548648629 1548648629 unlulerinvandepremineyogundestegiveyorumlari5c4e80ba3ce02unlulerinvandepremineyogundestegiveyorumlari5c4e80ba3ce02 unlulerinvandepremineyogundestegiveyorumlari5c4e80ba3ce02 ESRA EROL Ilk Önce Büyükada'da bulunan 12 odalı pansiyonu Vanlı depremzedeler için tahsis edeceğini duyurdu Özellikle sahillerde, vatandaşlara ait yazlıkların kış nedeniyle manâsız kalacağını bildiren Esra Erol, herkese Vanlı depremzedelere bu yazlıklarını açması çağrısında bulunduKendi yazlığını da depremzedeler için açacağını ekledi EBRU GÜNDEŞ Bu felakete maruz kalan bütün vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına dayanıklılık, yaralılarımıza acele şifalar diliyorum Ve enkazda kalan kardeşlerimizden dualarımızla haber bekliyoruz Rabbim yardımcıları olsun EMRE AYDIN Van'daki 72 şiddetindeki depremin arkasında Emre Açık Fikirli devlete ait internet sayfasını Kızılay'a yönlendirdi Okumuş twitter sayfasından, Van'a takviye için @emreaydin devlete ait sitesini Kızılay'a yönlendirdik Elimizden geldiğince desteklerimizi yapacağız, her zaman beraber yapmalıyız!mesajını yayınladı ALİ SUNAL 1999 yılından beri toplanan deprem vergilerinin Van'a ulaştırılacağını umuyorum CEYDA DÜVENCİ Günün cümbür cemaat için açık fikirli olması namına bugün Van için düşünelim, çare bulalım ve eşya paylaşalım Tüm ısıtıcı firmaları harekete geçsin id YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY Hepimizin kalbi Van'da atıyor Yardımlara desteklere devam Uyuklamak değil Türkiye TOLGA ÇEVİK Keza kendim ayrıca de film ekibim adına, bütün Van'a ve bütün Türkiye'ye bütün kalbimizle geçmiş olsun BURAK ÖZÇİVİT Çarşamba kar geliyormus Van'a Allah huzur versin Takviye zamanı TUBA ÜNSAL Allah Van'daki herkesin yardımcısı olsun Tüm dualarımız göçük aşağıda kurtarılmayı bekleyenlerle ve yakınlarını kaybedenlerle NİLGÜN BELGÜN Bu acıları gördükçe zaman zaman yaşadığım sıkıntıların,üzüntülerin kafama taktığım şeylerin fazla önemsiz ve yararsız olduğunu fark ettim KENAN DOĞULU Van tüm ülkenin yüreği ve duaları sizinle Tanrı yanımızda olsun YONCA EVCİMİK Kendimce tüm bu yaşananlar birbirimize sahip çıkmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı, vicdan ve acınacak şey duygusunu hissetmeyi hatırlamamız için TUNCAY ŞANLI Dualarım depremde hayatını kaybedenlerle ve enteresan altında olanlarla Allah geride kalanlara sabır versin MURAT BOZ Allah Van'daki yurttaşlarmızın yardımcısı olsun Dularım onlarla MERVE BOLUĞUR Yardımlar esirgenmesin Çevremizdekileri de teşvik edelim IŞIN KARACA DOĞAN Tüm dualarımız Van'daki canlarımız için Allah yaralılara şifa versin, umuyorum ama koskocoman kayıplar vermeden bu dehşet olayı atlatırız HANDE YENER Van, Hakkari ve bütün o çevreye geçmiş olsun Dilerim can kaybı yoktur Allah vatandaşlarımızın yardımcısı olsun EBRU YAŞAR Allah ülkemizi insanlarımızı felaketlerden korusun Baştan benzer acıları göstermesin dilerim DEMET AKALIN Deprem en korktuğum şey Allah yardımcımız olsun YEŞİM SALKIM Şu Anda birlik içinde olma zamanı Lütfen birbirimizi kırmadan sağduyulu ve panik yapmadan hareket edelim, hep beraber YEŞİM CEREN BOZOĞLU Elinizi vicdanınızdan çekmeyiniz lütfen Mama, battaniye, yiyecek ve ışık ivedi gereksinim ECE GÜRSEL Kelimeler tükeniyor içimde Bu nasıl bir endişe Allah Van'da olanların yardımcısı olsun Allah'ım bizi acıyla sınama SERAY SEVER Önce şehitler, peşinde yer sarsıntısı Çok mutsuz bir haftaya uyandık İnşallah bundan daha sonra gün açık fikirli olsun; hepimize, milletimize PETEK DİNÇÖZ Ilgi Çekici aşağı kalanları Allahım kurtar ÖZGE ÖZBERK Gece! Lütfen bugün geç gel Lütfen En azından Van için  

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt