Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ünlülerin yükselişi

ünlülerin yükselişi
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ünlülerin yükselişi sanat dünyasında bazen figüranlık ile sanat dünyasında yer alan sonrasındada artist oyuncular haline gelen ünlülerimizden bazılarının nereden nereye geldiğini göreceğiz HANGİ DİZİYLE PARLADILAR? 1548637816 1548637816 unlulerinyukselisi5c4e567d7e31aunlulerinyukselisi5c4e567d7e31a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhanggg&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TÜRKİYE’DEKİ DİZİ ENFLASYONUYLA BİRLİKTE EKRANI YENİ YÜZLER, YENİ YETENEKLER SARDI Her geçen gün hayran kitleleri çoğalan genç oyuncular, oynadıkları karakterlerle az kalsın izleyenleri büyülüyor Kimi oynadığı birincil dizide, kimi ise birkaç projeden sonra şöhretin kapısını aralıyor Her hafta evlerimize misafir olan genç yetenekler oynadıkları hangi dizilerle şöhreti yakaladığını Uyruk Cafe yazdı Tuba Büyüküstün Modellik yaptığı dönemde güzelliğiyle uyarı çeken Tuba Büyüküstün oynadığı “Çemberimde Gül Oya dizisiyle şöhreti yakaladı Arkasından “Ihlamurlar Aşağı dizisiyle şöhretini pekiştiren Büyüküstün, şimdilerde oynadığı “Asi dizisiyle göz dolduruyor Melisa Sözen “Bana Baht Dile adlı diziyle oyunculuğa merhaba diyen Melisa Sözen’in yıldızı geçtiğimiz sezon oynadığı “Bıçak Sırtıyla parladı Sözen bugünlerde “Bir Bulut Olsam adlı dizideki Narin karakteriyle dikkat çekiyor Engin Akyürek “Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışmada dereceye giren ardındaki “Tanıdık Olmayan Güvey dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Engin Akyürek, sonradan “Kara Yılan dizisinde rol aldı Akyürek bugünlerde başrolünü oynadığı “Bir Bulut Olsam dizisindeki Mustafa karakteriyle adından söz ettirmeye başladı Gökçe Bahadır Televizyona “Yaşam Bilgisi dizisindeki “Törpü rolüyle adım atan Gökçe Bahadır, ardındaki oynadığı “Yaprak Dökümündeki Leyla karakteriyle şöhreti yakaladı Kıvanç Tatlıtuğ Uzun yıllar podyumda yer alan Kıvanç Tatlıtuğ oynadığı “Gümüş dizisiyle şöhreti yakaladı Ardından “Menekşe ile Halil dizisinde rol alan Tatlıtuğ şimdilerde oynadığı “Aşkı Hoşnut dizisindeki Behlül karakteriyle şöhretini pekiştirdi Ezgi Ara Verme Çocuk yaşta “Karate Can adlı diziyle oyunculuğa adım atan Ezgi Mola’yı “Unutma Benive ardındaki “Hırsız Poliste izledik Dizilerde evde kalmış kız karakteriyle dikkat çeken Mola, son olarak oynadığı “Canım Ailem dizisindeki Feride karakteriyle şöhreti yakaladı Özge Özpirinçci id “Cesaretin Var Mı Aşka adlı diziyle yıldızı parlayan Özge Özpirinçci, güzelliği ve oyunculuğuyla uyarı çekti Özpirinçci bugünlerde “ Korusun adlı dizide Ipek karakterini canlandırıyor Serkan Altunorak “Ayrılsak da Beraberiz adlı diziyle televizyona geçiş yapan Serkan Altunorak “Yağmur Zamanı, “İmkânsız Aşk gibi dizilerde rol aldı Tiyatro sahnesinde de yer alan Serkan Altunorak oynadığı “ Korusun dizisinde Erkan karakteriyle dikkatleri aniden üstüne çekti Deniz Çakır Daha önce birçok dizide rol alan Deniz Çakır’ın şansı da “Yaprak Dökümü dizisiyle döndü Ekranın “fena kadını olarak nam salan Deniz Çakır, dizide oynadığı Ferhunde karakteriyle dikkatleri üzerine çekti Selin Demiratar Oyunculuğa “906090 adlı diziyle merhaba diyen ardından “Koçum Benim, “Lise Defteri gibi dizilerde rol bölge Selin Demiratar, şöhreti “Acı Hayat dizisiyle yakaladı Demiratar şimdilerde “Adanalı dizisinde bir polis olarak izleyici karşı Dağhan Külegeç Uzun yıllar tezgâhtar yönetmenlik ve reji asistanlığı yapan Dağhan Külegeç oynadığı “Lise Defteri ve “Hırsız Polis dizilerinde uyarı çekti Külegeç “Kavak Yelleri dizisindeki Efe karakteriyle şöhreti yakalayanlar arasına girdi Vildan Atasever “Bayan İsterse adlı komedi dizisinde Hülya Avşar’ın kızını canlandıran Vildan Atasever, performansıyla göz doldurdu “İki Genç Kız “Alın Yazısı ve “Osmanlı Cumhuriyeti filmlerinde oynayan Atasever, bugünlerde “Gece Sesleri“ adlı dizide Aslı rolüyle izleyici karşısında Mehmet Akif Alakurt “Best Model of Turkey ve “Best Model of the World yarışmalarında birinci olduktan sonra “Hacı dizisiyle oyunculuğa adım attı “Sıla dizisindeki Boran Ağa karakteriyle şöhreti yakalayan Alakurt, şimdilerde “Adanalı“ dizisinde Maraz Ali karakteriyle seyirci aleyhinde  

858,497Konular
981,933Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt