Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unut Beni Notaları

Unut Beni Notaları
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tarkan Unut Beni Şarkısı Notaları

intro: nakarattaki gibi calınacak
D#m
Ucsuz bucaksız bir colun ortasındayım
B A#
Dayanılır gibi değil cıkmazdayım
D#m
Adım adım izimde yalnızlığım
B A#
Reva mı hep kırık dokuk sevdalarım
D#m Dbm D#m
Ah duşlerim berduş sevgilerim
Dbm Eb
Kalmadı hic mecaliniz
Dbm Eb
Dargın umitlerim
Dbm Eb Dbm
Ah yanarım hep virane anılarım
B
Bırakmadı yakamı yaslar
A# BA#
Faydasız dualarım aaah
A# D#m
Gec olmadan vazgec bırak beni
A# D#m
Ardına bile bakma git unut beni
(Uzak dur yar kederimden, unut beni)
D#m
Unut unut unut beni
Dbm A#
Huznum yaralar seni dayanamazsın
BA# B A#
Unut unut unut beni
D#m
Uşutur karanlığım alışamazsın
D#m
Duy feryadımı Tanrım dardayım
B A#
Bu yol gidilir gibi değil cıkmazdayım
D#m
Dayandı kapıma yine arsız yalnızlığım
B A#
Reva mi hep boynu bukuk sevdalarım

Similar threads

Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Cevapsız Sorular şarkısı gitar notaları Cevapsız Sorular Manga gitar notası İntro: ebgdae 046600 akoru ile sırasıyla calınması gereken teller: 23412325323(3 defa) 53231232 (2 defa)(aynı zamanda bu arpej şar kının orjinal arpejidir) C#m birden ay ışığını kesti bide sen cok değiştin A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Süper sözler Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz!!!!! '''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum geri dönüp baktığında sadece güzel hatıralar geleceğinde de koskoca bir başıboşluk aşk pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
yeni tür nickler facebooka yazılacak hoş sözler msn ye yazılacak güzel sözler facebooka nickler facebook faceye qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil PİSMANIMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım' Askmı Dedin Bana SacmaLadın Seni Sewiyorum Diyene İnanma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
en güzel göze çarpan nickler dikkat çekici nickler işaret sözler nickler en en Giţ Hąđì qìţ •¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм # ((¯ICODE»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯ICODE»¦«´¯)) | ¤ۣۜ¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ¤ ​ HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrLakin ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt